ΠΑΤΡΑ: Την έσερνε στο δρόμο... χτύπησε και περαστικό

Λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία η σκηνή ζηλοτυπίας σε βάρος νεαρής από τον ένστολο εραστή της, αφού εκτός από αυτήν ξυλοφόρτωσε και έναν θαμώνα που επενέβη για να σώσει την κοπέλα. Όλα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας όπου ο ένστολος βρέθηκε για να παρακολουθήσει την ερωτική του σύντροφο, η οποία είχε βγει με φιλική της παρέα.
Του είχε πει ότι θα έβγαινε μόνο με τις φίλες της αλλά στην παρέα υπήρχαν και δύο άνδρες, οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε αργότερα συνόδευαν κάποια από τα κορίτσια της παρέας. Όμως ο εραστής την είχε... στήσει στο απέναντι πεζοδρόμιο περιμένοντας να δει τη δική του όταν θα έφθανε με τις φίλες της. Μόλις είδε και τους δύο άνδρες στην παρέα νευρίασε και δεν τον συγκρατούσε κανείς. Παρ' όλα αυτά δεν μίλησε. Άφησε την παρέα να μπει στο κλαμπ και στη συνέχεια μπήκε και ο ίδιος. Και όλα αυτά γιατί ήθελε να παρακολουθήσει να την κοπέλα του μέσα στο μαγαζί την ώρα που θα διασκέδαζε, ώστε να επιβεβαιώσει περί τίνος επρόκειτο. Κάποια στιγμή που την είδε να χορεύει μαζί με τις υπόλοιπες της παρέας και άρχισαν να χορεύουν μαζί τους και οι δύο άνδρες συνοδοί, εκείνος τρελάθηκε. Παράτησε το ποτό του και την πλησίασε πιάνοντάς την με δύναμη από το χέρι και τραβώντας την προς τα έξω. Και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού, οι οποίοι κοιτούσαν απορημένοι. Το ζευγάρι βγήκε έξω και οι φωνές του νεαρού ακούγονταν σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Το ίδιο και της κοπέλας, η οποία του ζήτησε να φύγει και μάλιστα να... μην τον ξαναδεί στα μάτια της. Όμως αυτή ήταν η φράση που τον εξόργισε ακόμα περισσότερο και άρχισε να την τραβολογά με απίστευτη δύναμη, ρίχνοντάς την στο δρόμο και σέρνοντάς την!

Την... έσερνε στον δρόμο και χτύπησε περαστικό!

Τη σκηνή με τη βιαιοπραγία σε βάρος της κοπέλας αλλά και με το διασυρμό της, παρακολουθούσαν άλλοι θαμώνες αλλά και περαστικοί που είχαν σταματήσει με τα αυτοκίνητά τους αφού το όλο περιστατικό εκτυλισσόταν καταμεσής του δρόμου. Ένας από αυτούς αποφάσισε να επέμβει, πλησιάζοντας και ζητώντας από τον νεαρό να αφήσει επιτέλους ήσυχο το κορίτσι και να δώσει τέλος στο επεισόδιο. Χωρίς να του πει κουβέντα, ο εξαγριωμένος ένστολος γύρισε προς το μέρος του και τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στον δρόμο και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να τον βοηθήσουν διαπιστώνοντας ότι υπήρχε κίνδυνος αναρρόφησης! Υπάλληλοι του καταστήματος έτρεξαν έξω, του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες για να τον συνεφέρουν και στη συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο. Το θύμα σώθηκε αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, σειρά τώρα έχει η μήνυση που θα υποβληθεί στον ένστολο ο οποίος μετά την πράξη του αυτή τράπηκε σε φυγή ώστε να γλιτώσει τα χειρότερα...