ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Το καλό παιδί των γειτόνων, του σχολείου και της ενορίας του στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται πως έκρυβε καλά τα δολοφονικά του ένστικτα. Η αστυνομία που συνέλαβε το 12χρονο αγόρι στην πόλη Μπάρλινγκτον του Κολοράντο κοντά στα σύνορα με το Κάνσας, δεν έχει πλέον καμία αμφιβολία ότι το …καλό παιδί πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα και τον πατέρα του ενώ τραυμάτισε τα δύο μικρότερα αδέλφια του...


Οι γείτονες και ο πάστορας της πόλης είχαν μέχρι σήμερα να πουν μόνο καλά λόγια για τον 12χρονο, που βοηθούσε πάντα τα άλλα παιδιά να διαβάσουν τη Βίβλο και να αποστηθίσουν αρκετά αποσπάσματά της.

Κανένας δεν είχε καταλάβει ότι υπήρχαν προβλήματα στην οικογένειά του μέχρι το μακελειό της περασμένης Τρίτης.

Ο φερόμενος ως πατροκτόνος και μητροκτόνος κάλεσε τότε την Άμεση Δράση για να ανακαλύψουν οι αστυνομικοί λίγο αργότερα τα πτώματα της 50χρονης μητέρας του Μέριλιν και το 52χρονου πατέρα του Τσαρλς, όπως και την τραυματισμένη 5χρονη αδελφή του μαζί με τον 9χρονο αδελφό της.

Ο Τσαρλς και η Μέριλιν Λονγκ είχαν επτά παιδιά, όμως τέσσερα από αυτά, είχαν μεγαλώσει και δεν ζούσαν ακόμη μαζί τους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς τα δύο τραυματισμένα παιδιά, δεν αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και γρήγορα θα γίνουν καλά ενώ ο Εισαγγελέας Γουότσον, που άσκησε δίωξη κατά του 12χρονου δήλωσε ότι μπορεί να ζητήσει την εκδίκαση της υπόθεσης σε κανονικό δικαστήριο και την καταδίκη του 12χρονου ως ενήλικα.

Προηγουμένως, ωστόσο, δήλωσε ότι θα εξεταστεί ο δράστης από ψυχιάτρους για να διαπιστωθεί εάν αντιμετωπίζει σοβαρά ή όχι ψυχολογικά προβλήματα.