Από αύριο τα εισιτήρια για τον Ερυθρό Αστέρα


Από αύριο θα έχουν την ευκαιρία οι οπαδοί του Ολυμπιακού να πάρουν στα χέρια τους τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, τα έσοδα από τον οποίο θα πάνε στα ταμεία του Ερασιτέχνη.

Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν σήμερα για την διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό στο οποίο πρέπει να διευκρινιστεί ότι θα πάρει μέρος η επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Φυσικά, στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι και κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας. Τα ονόματά τους όμως θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και θα αποτελέσουν έκπληξη αλλά και λόγους για όσους έχουν ερυθρόλευκα αισθήματα να βρεθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για το διεθνή φιλικό αγώνα μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Βελιγραδίου που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Μαρτίου ως εξής:

Α. Από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. (πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) με ώρες διάθεσης 09:00 – 17:00.

Β. Από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17 και τη Θύρα 25, με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

*Από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται και από τα καταστήματα Public.

*Oι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 και 15 ευρώ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. "