Έκλεισε πριν …ανοίξει η ΜΕΘ του Αγίου Ανδρέα

Έκλεισε πριν καν ανοίξει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στη νέα πτέρυγα του Γενικού Κρατικού Νοσοκο … μείου Πάτρας ο Άγιος Ανδρέας. Σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάστηκαν τεχνικά προβλήματα στα μηχανήματα της μονάδας με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιδιορθωθούν οι βλάβες για να λειτουργήσουν.


Η διαπίστωση των βλαβών έγινε στη διάρκεια της δοκιμαστικής λειτουργίας των μηχανημάτων της μονάδας. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου πάντως διαβεβαιώνει οτι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε θα λυθεί σύντομα και η μονάδα θα μπορέσει να φιλοξενήσει ασθενείς.1 σχόλια:

Ολοι αυτοί οι χαρτογιακάδες και οι παρατρεχάμενοι στο χώρο της υγείας που σκοτώνουν και τη μάνα τους για μια φωτογραφία με τους εκάστοτε υπουργούς ,υφυπουργούς ...και με ολες τις κυβερνήσεις αυτοί βρίσκουνε την ΑΚΡΗ ....να κόψουν το λαιμό τους και να απαιτήσουν τη βελτίωση των νοσοκομείων της Αχαίας που εδω και χρόνια αιμοραγούν ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ...ούτε οι νοσηλεύτριες ειναι απο σίδερο ούτε οι ασθενείς ζώα ...όλοι αυτοί οι γαλαζοπράσινοι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.... ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ .....ας κάνουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ.....ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!