Επιχείρηση: Ανύψωση ηθικού


Επιχείρηση: Ανύψωση ηθικού 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει διαπιστώσει μια… παγωμάρα στους ποδοσφαιριστές του μετά τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη και στόχος του είναι αυτό να αλλάξει άμεσα.

Θέλει πάση θυσία να πείσει τους παίκτες του να κάνουν νίκες μέχρι τέλους, ώστε να είναι σε εγρήγορση και σε φόρμα μέχρι να έρθουν τα play off.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Πορτογάλος τόνισε: «Ξεχάστε τα όλα. Δεν έχουμε περιθώριο να μείνουμε στο ντέρμπι. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Μετά την προπόνηση, για τον ίδιο ακριβώς λόγο είχε τετ-α-τετ με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του. Η τόνωση του ηθικού των παικτών, είναι κάτι που θέλει να υπάρξει άμεσα και να πιάσει τόπο ο Πορτογάλος. «Βλέπω κάποιους απο εσάς να μην είναι καλά. Αρχής γενομένης απο τη Λάρισα, θέλω να δω να τα δίνετε όλα και να κάνετε νίκες μέχρι το τέλος» ήταν η τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Φερέιρα ξέρει πολύ καλά λόγω της εμπειρίας που διαθέτει, πως αν σε… πάρει από κάτω, δύσκολα επανακάμπτεις. Και αυτό θέλει να το αποφύγει, ειδικά τώρα που ο Παναθηναϊκός είχε δείξει δείγματα ανάκαμψης, είχε βρει το δρόμο του αγωνιστικά και έκανε καλές διαδοχικές εμφανίσεις.