'ΚΟΒΕΙ' ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η OLYMPIC AIR

Το Αμστερνταμ είναι η μόνη πόλη της Δυτικής Ευρώπης στην οποία θα πετάει η Olympic Air, καθώς σταματούν οι πτήσεις της εταιρείας προς Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη και Βρυξέλες, ενώ προστίθενται δρομολόγια στο εσωτερικό της Ελλάδας και στις γειτονικές χώρες...


Μετά τις αλλαγές στην ηγεσία της, όπου τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου κατέλαβε ο Θ. Πασχάλης στη θέση του Αντ. Σιμιγδαλά και την τοποθέτηση του Γ. Καρακαδά ως προέδρου, η Olympic Air ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αναδιάταξη των δρομολογίων της με ένα πρόγραμμα που έχει σαφώς περιφερειακό προσανατολισμό.Σταδιακά και, εκτός απροόπτου, με την εφαρμογή του θερινού προγράμματος πτήσεων στα τέλη Μαρτίου η Olympic Air "επιστρέφει" με πτήσεις στις γραμμές από την Αθήνα για την Κέρκυρα και την Αλεξανδρούπολη και από τη Θεσσαλονίκη για το Ηράκλειο Κρήτης, τα Χανιά, τη Μυτιλήνη και τη Ρόδο.

Στο διεθνές δίκτυο η εταιρεία δηλώνει πως θα διατηρήσει και, ενδεχομένως, θα πυκνώσει τα δρομολόγια προς Αμστερνταμ, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Κάιρο, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Σόφια και Τίρανα ενώ σταματούν οι πτήσεις προς Βιέννη, Βρυξέλλες, Λονδίνο και Παρίσι.

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία θα διατηρήσει όλες τις υπάρχουσες συμφωνίες για πτήσεις κοινού κωδικού (code share) με την Delta όσον αφορά τις πτήσεις προς ΗΠΑ και την Etihad για εκείνες προς Αυστραλία και Νότιο Αφρική.