ΠΑΤΡΑ: 4 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα... άγριου σεξ

Kαι νέο «ροζ» βίντεο από την Πάτρα προκαλεί σάλο στο Διαδίκτυο. Όχι γιατί είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στο Ίντερνετ ροζ βίντεο από την Πάτρα, αλλά γιατί αυτό δείχνει σκληρό πρωκτικό σεξ!
Το λέει, άλλωστε, και ο τίτλος που το συνοδεύει: «Ξ...ασμα στην Πάτρα»! Και αυτή η φράση αντικατοπτρίζει πλήρως το περιεχόμενο του βίντεο, που διαρκεί σχεδόν πέντε λεπτά!
Στο βίντεο, που για την ακρίβεια έχει διάρκεια 4 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα, δεν φαίνεται σε καμία φάση ο άντρας του φλογερού ζευγαριού από την Πάτρα, που θα το ζήλευαν επαγγελματίες του είδους.
Φαίνονται μόνο τα πλούσια σωματικά προσόντα του άντρα στο επίμαχο σημείο, που είναι και το μεγάλο του «όπλο» με το οποίο κάνει πρωκτικό σεξ στη γυναίκα, η οποία μοιάζει να είναι ηλικίας 30 με 35 ετών.
Πάντως, σε αντίθεση με τον ίδιο, το πρόσωπο της μελαχρινής ερωμένης του φαίνεται καθαρά. Μάλιστα, η ίδια φροντίζει να παίρνει και τις ανάλογες πόζες κοιτάζοντας κατευθείαν στην κάμερα, απόδειξη ότι η λήψη έγινε με την πλήρη συγκατάθεσή της. Δείχνει δε να το απολαμβάνει, παρότι δεν ακούγεται να λέει το παραμικρό, την ίδια ώρα που ο εραστής της τα δίνει κυριολεκτικά όλα, εκφράζοντας με τα ανάλογα ερωτόλογα του και την έξαψη που νιώθει για την (ακραία, για κάποιους και κάποιες) ερωτική πράξη, στην οποία επιδίδεται.
Αξιοσημείωτο, πάντως, είναι το γεγονός ότι το βίντεο είναι παλιό, καθώς φαίνεται να τραβήχτηκε σχεδόν πριν από δέκα χρόνια, και συγκεκριμένα στις 21 Φεβρουαρίου 2002. Ωστόσο, μόλις σχετικά πρόσφατα ανέβηκε στο Διαδίκτυο και μετρά ήδη πάνω από 15.000 επισκέψεις!
Είναι ανεβασμένο στην ιστοσελίδα escorts tube, στην οποία μπορείτε να το δείτε κι εσείς. Για να τα δείτε, κυριολεκτικά, όλα!