Τίτλοι τέλους για ALTER


Δυστυχώς αυτό το Πάσχα οι περίπου 700 εργαζόμενοι του Άλτερ, ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.
Κι ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή υπήρχε η ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση, απ ότι φαίνεται οι διαπραγματεύεσεις δεν έβγαλαν πουθενά.
Τίτλοι τέλους για το ALTER;
Αργά το απόγευμα ο Κώστας Γιαννίκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο των δημοσιογράφων Βασίλη Ζέρβα και του μετέφερε την διαβεβαίωσή του πως από αύριο και μέχρι τις 2 Μαίου, θα καταβάλλονται σταδιακά μισθοί και δώρα στους εργαζόμενους.
Μέχρι τις 2 Μαίου όμως θα είναι πίσω οι μισθοί στους 4,5 μήνες.
Κάτι που απ ότι φαίνεται δεν "ενοχλεί" την ιδιοκτησία.
Αύριο οι εργαζόμενοι έχουν γενική συνέλευση και όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, ενώ ήδη κάποιοι τεχνικοί έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των εκπροσώπων της ιδιοκτησίας.
Την ίδια στιγμή σε 'κρόουλ" του σταθμού περνά μήνυμα με το οποίο το κανάλι ζητά από τις διαφημιστικές εταιρείες να επιστρέψουν τα χρήματα που του έχουν κλέψει, όπως αναφέρει.
Το μήνυμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρακαλούνται οι διαφημιστικές εταιρείες να επιστρέψουν αμέσως τα δεκάδες εκατομμύρια που παράνομα έχουν αρπάξει από το ALTER, για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι , οι φόροι και να συνεχίσει το κανάλι τη λειτουργία του. Το πάρτι τελείωσε. Θα τα βγάλουμε όλοι στη φόρα».