«Θα δουμε τι θα κανουμε»


Με δηλώσεις ο Μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο σε γνωστή ενημερωτική ιστοσελίδα για τον «δικέφαλο» ,είπε για το μέλλον του Αργετινού στην «ένωση» και για το αν μιλάει με κάποια άλλη ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η πρόταση της ΑΕΚ είναι σεβαστή, αλλά δεν μας ικανοποιεί», τόνισε ο Γκουστάβο Οναϊντία, ενώ για το αν μίλησε, όντως, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είπε: «…ναι, μιλάμε και με τον ΠΑΟ»!

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπλάνκο με την ΑΕΚ. Η πρότασή της είναι σεβαστή, αλλά δεν μας ικανοποιεί. Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία» δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του Μπλάνκο, ενώ, αναφορικά με τον χρόνο που ζήτησε από την Ένωση, τόνισε: «Θα πάρει καιρό μέχρι να απαντήσουμε στην ΑΕΚ, διότι μελετάμε και άλλες προτάσεις. Δεν μας ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ βιάζεται να λάβει απάντηση. Είναι δικό της πρόβλημα»!

Σε ερώτηση σχετικά με τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Ναι, μίλησα με τον Παναθηναϊκό για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα και θα δούμε». Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις προθέσεις του Μπλάνκο: «Ο Μπλάνκο είναι ανοιχτός, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Όλα είναι θέμα χρημάτων».


Επιμέλεια: Θάνος.Π!