Υπεγραψε ο Ντουντου.


Παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο πρέπει να θεωρείται ο Ντουντού.Ο Βραζιλιάνος έκανε σήμερα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε με τον σύλλογο για 3χρόνια.Στοίχισε 1,1 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 75% των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό.Έπειτα ο Κ.Ντουντού έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την νέα του ομάδα.

Όσα δήλωσε ο Βραζιλίανος:


«Για μένα είναι μία πρόκληση η επιστροφή μου στη Βραζιλία και ακόμη περισσότερο για μία ομάδα όπως η Ατλέτικο», δήλωσε ο 28χρονος άσος και πρόσθεσε: «Διαπραγματευόμασταν από την Τετάρτη και από την πρώτη στιγμή είχα πει πως με ενδιέφερε αυτή η μετακίνηση. Ήθελα να επιστρέψω, να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και να εξελιχθώ. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και-ποιος ξέρει-ίσως καταφέρω να κληθώ ξανά στην εθνική Βραζιλίας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ ωραία στην Ευρώπη, αλλά πάντα είναι καλύτερα στην πατρίδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό από το βραζιλιάνικο».

Παράλληλα, δεν δίστασε να θέσει ψηλά τον πήχη για τη νέα του ομάδα: 
«Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε μια ομάδα και να μην είμαι πρωταθλητής ή να περνά ένας χρόνος χωρίς τίτλο. Πιστεύω πως η Ατλέτικο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρει. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να το ανταποδώσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο».


Επιμέλεια: Θάνος.Π!