«Τον Ιούνιο σε άλλον σύλλογο ο Λέτο»

«Τον Ιούνιο σε άλλον σύλλογο ο Λέτο» (Photo: Action Images)
Την πιθανότητα να αγωνίζεται ο Σεμπάστιαν Λέτο σε άλλον σύλλογο από το καλοκαίρι αποκάλυψε ο Φερνάντο Κοσεντίνο. Ο μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού υποστήριξε πως δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής, αν και αρκετοί σύλλογοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, για να μάθουν τις οικονομικές απαιτήσεις του πελάτη του, αλλά και του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε ο Κοσεντίνο στην εφημερίδα “Goal”:

Για το αν είχε επαφές με τον Δημήτρη Γόντικα:
«Με πήρε χθες τηλέφωνο ο Σεμπάστιαν και μου είπε ότι γράφτηκε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, αλλά δεν ισχύει. Τελευταία φορά που μίλησα με τον κ. Γόντικα ήταν πριν από ένα μήνα. Ότι θα έρθω στη χώρα σας είναι αλήθεια. Το έχω προγραμματίσει για την άλλη εβδομάδα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πότε».

Για τον λόγο που θα έρθει:
«Για δουλειές. Δεν θα πάω μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ιταλία, την Τουρκία, την Αγγλία, για επαφές που πρέπει να γίνουν».

Για το μέλλον του Λέτο:
«Τα δεδομένα είναι ότι ο Λέτο υπέγραψε πριν από δυο καλοκαίρια 5ετες συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και αισθάνεται ασφαλής στην ομάδα. Είναι επίσης ικανοποιημένος από την ομάδα, καθώς έχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και έχει πολύ καλή σχέση με τον κόσμο. Θα έλεγα όμως ότι τον Ιούνιο είναι η στιγμή για να συνεχίσει την καριέρα του ο Λέτο σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο στην περίπτωση που υπάρχει πρόταση συμφέρουσα για τον Παναθηναϊκό και τον Λέτο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Κανένα φαξ, κανένα χαρτί. Απλώς κάποιοι άνθρωποι από διάφορες ομάδες με έχουν ρωτήσει ποια είναι η κατάσταση του και διάφορες λεπτομέρειες».