«ΑΝΑΚΩΧΗ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Αναφέρθηκαν στο ταλέντο και στον έντονο συναισθηματισμό που διακρίνει την ποίηση του Μίλτου Γήτα , ενός νέου ανθρώπου που ,σε δύσκολους και σκοτεινούς καιρούς, αναζητά την δική του αλήθεια , μέσα από προσωπικούς προβληματισμούς και γόνιμες αναζητήσεις , δίνοντας τη μάχη σκέψεων και λέξεων, που ξέρουν να μιλούν στην ψυχή των αναγνωστών.

Τη νέα ποιητική συλλογή του με τίτλο «ΑΝΑΚΩΧΗ», από τις εκδόσεις Σοκόλη-Κουλεδάκη παρουσίασε ο Γιαννιώτης ποιητής Μίλτος Γήτας, στο Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου την περασμένη Παρασκευή.
Ο Μίλτος, αν και ζει και εργάζεται ως δημοσιογράφος στα Γιάννενα, έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Πάτρα ,την οποία επισκέπτεται συχνά, μια και η μητέρα του Βασιλική, μένει στην πόλη μας , παντρεμένη σε δεύτερο γάμο, με τον γνωστό επιχειρηματία Μιχάλη Φλωράτο.Για το έργο του Μίλτου Γήτα, ο οποίος είναι μέλος της Παγκόσμιας Εταιρίας Ποιητών καθώς και της Εταιρίας Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, μίλησαν η δημοσιογράφος και π. βουλευτής Αχαΐας Νατάσα Ράγιου, η Αντιδήμαρχος Πατρέων Λένα Καλετζώτη και η φιλόλογος -ποιήτρια Ειρήνη Μπόμπολη .