Τζόρτζεβιτς: «Στον Αντώνη, ταίριαζε ο Ολυμπιακός»

Τζόρτζεβιτς: «Στον Αντώνη, ταίριαζε ο Ολυμπιακός» photo: Action Images
Την άποψη πως ο Ολυμπιακός ταίριαζε απόλυτα στον Αντώνη Νικοπολίδη, εξέφρασε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM, 94,6.. Παράλληλα τόνισε ότι η πρώτη χρονιά του Έλληνα τερματοφύλακα στην ομάδα είχε αρκετές δυσκολίες, οι οποιες ξεπεράστηκαν.

«Η πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Ήθελε τόλμη και ρίσκο η απόφαση που πήρε αλλά τελικά δικαιώθηκε. Ήταν δύσκολα να μπει στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά με στήριξη από όλους μας το ξεπέρασε γρήγορα και προσέφερε πολύ περισσότερα από όσα περιμέναμε. Νομίζω ότι του ταίριαζε ο Ολυμπιακός».

Στη συνέχεια μίλησε για την επαγγελματική ευσυνειδησία του Αντώνη Νικοπολίδη:

«Χαίρομαι που συμμετέχω στο αφιέρωμα που κάνετε για τον Αντώνη και πραγματικά είμαι χαρούμενος που ζήσαμε άπειρες ώρες και στο δωμάτιο μαζί. Ο Αντώνης ήταν επαγγελματίας με τα όλα του, ήταν πολύ προσεκτικός σε όλες τις δραστηριότητες του. Πολύ σημαντικός για το ελληνικό ποδόσφαιρο, χάνει πάρα πολλά και αγωνιστικά και ως ομορφιά».

Ολοκληρώνοντας ανέφερε ότι θα μπορούσε εύκολα να παίξει σε μεγάλο πρωτάθλημα:

«Θα μπορούσε να παίξει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, επειδή παίζει πολύ καλά και με τα πόδια. Θα του ταίριαζε το ισπανικό, και αν ενδιαφέρεται ακόμα μπορούμε να ψάξουμε ομάδα».
sport-fm.gr