Ρ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ: Κριτική για Μενεγάκη και Γερμανού στον Κωστόπουλο!

Τον Πέτρο Κωστόπουλο επέλεξε (ξανά) για να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη η Ρούλα Κορομηλά, που δεν παρέλειψε να απαντήσει σε όσους την επικρίνουν αλλά και να πετάξει τα «καρφάκια» της για την Ελένη Μενεγάκη και την Ναταλία Γερμανού.
Η κουβέντα για την Ελένη ήρθε με αφορμή τις πασχαλινές διακοπές του Κωστόπουλου, που συναντήθηκε με την πάλαι ποτέ αγαπημένη του φίλη. «Τα ‘μαθα, τα ‘μαθα», είπε η Ρούλα και η σπόντα για τον Ματέο δεν άργησε να έρθει: «τα φιλάκια, τα χαδάκια, όλα τα ‘μαθα».
«Δεν αποφασίζω εγώ που θα πάνε τα παιδιά από το Greek Idol. Η Ελένη μόνη της αποφασίζει. Η Ελένη αποφασίζει τι θέλει να κάνει στον σταθμό, ποιούς θέλει να έχει, ποιούς δεν θέλει. Και καλά κάνει! Mε τέτοια πορεία που έχει μπορεί να αποφασίζει μόνη της», συνέχισε η ξανθιά παρουσιάστρια και κάθε άλλο παρά μας έπεισε για την φιλικότητα των σχέσεών της με την Ελένη Μενεγάκη.
Όσο γιατί εκείνη δεν πάει στον «Καφέ»; «Έχουμε ανοικτή πρόσκληση», απάντησε και όταν ο Κωστόπουλος την ρώτησε «πότε θα κλείσει», η Ρούλα του έριξε το φταίξιμο: «με αφήνεις να πάω πουθενά; Ήθελα να πάω και σε άλλες εκπομπές, αλλά με το που μου είπες να έρθω σε εσένα, σε προτίμησα», είπε χαρακτηριστικά. Κατά τα άλλα, είναι ανοικτή η πρόσκληση της Ελένης, η οποία αν πάει σε liveτου «Greek Idol» κατά τύχη θα είναι...
Πριν την Ελένη, η Ρούλα είχε φροντίσει να... περιλάβει την Ναταλία Γερμανού, επαναλαμβάνοντας τα γνωστά της σχόλια για τα ρούχα που επιλέγει. «τους κάνω πλάκα! Τα αγαπώ τα κορίτσια. Δεν ντύνονται πάντα έτσι... Το Ναταλάκι είναι αγαπημένο, αλλά της αρέσει λίγο το βράδυ, είναι νυχτερινός τύπος», είπε χαρακτηριστικά.
«Καινούργια είμαι στο χώρο εγώ. Είμαι πρωτάρα», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ρούλα και το «καρφί» στους τηλεκριτικούς ήταν προφανές. Μάλιστα, όταν ο Κωστόπουλος την ρώτησε αν πέρυσι έβαλε όλους τους παρουσιαστές του Alpha να την χειροκροτήσουν στο πρώτο live του «Greek Idol», η παρουσιάστρια το «πέταξε» πάλι: «πολλές εφημερίδες διαβάζεις. Πάλι ξαναχτύπησε αυτή;»! Ποια είναι η «αυτή»; Η Ρούλα ξέρει, αλλά κι εμάς κάπου πάει το μυαλό μας! Μήπως εννοεί εκείνη την τηλεκριτικό που είχε παλιότερα αποκαλέσει «χοντρή που κάθεται στον καναπέ και γράφει»; Λέμε μήπως...
 dete.gr