Χρυσή Αυγή κατά διευθύντριας Γυμνασίου της Πάτρας


Το κείμενο που ακολουθεί έχει αναρτηθεί σε όλες τις ιστοσελίδες της Χρυσής Αυγής η οποία έχει στο στόχαστρό της εδώ και μέρες την διευθύντρια του σχολείου. Διαβάστε γιατί:
Πριν από λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί σε δημοσίευμά μας (δείτε εδώ), σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο γυμνάσιο της Οβρυάς (περιοχή Πάτρας), όπου η διευθύντρια αδιαφορούσε για την άθλια κατάσταση στην οποία ευρίσκετο η ελληνική σημαία. Η διευθύντρια όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε να αποκαταστήσει, παρά τις εκκλήσεις κι αντιδράσεις γονέων και μαθητών, το Εθνικό μας σύμβολο αλλά εξαπέλυσε πρωτοφανείς κατηγορίες προς δήθεν ακραία στοιχεία δίνοντας μεγάλη διάσταση στο θέμα.
Η αφορμή για το ξέσπασμα της διευθύντριας ήταν ότι λίγες ημέρες μετά από την καταγγελία που κάναμε για την κατάσταση της Ελληνικής σημαίας, κάποιοι προφανώς μαθητές έγραψαν στους τοίχους του σχολείου εθνικιστικά συνθήματα όπως “ζήτω η Ελλάς”, “θέλουμε ελληνική παιδεία” κτλ. Έτσι λοιπόν 2 μέρες μετά πληροφορηθήκαμε πως η διεύθυνση του σχολείου μοίρασε σε όλους τους μαθητές ένα εξωφρενικό φυλλάδιο όπου αναθεμάτιζε τα “ναζιστικά” όπως έγγραφε συνθήματα και μάλιστα επέβαλαν στους μαθητές να το δείξουν στους γονείς τους και να το επιστρέψουν την επόμενη ημέρα υπογεγραμμένο. Το φυλλάδιο αυτό έπεσε στα χέρια μας κι έτσι σας το παραθέτουμε:
Η ενημερωτική επιστολή προς τους γονείς
Όπως φαίνεται λοιπόν άλλος είναι ο φασίστας της υπόθεσης και συγκεκριμένα η διευθύντρια η οποία επιβάλλει στους μαθητές της να δείξουν το συγκεκριμένο φυλλάδιο στους γονείς τους καθώς και να το φέρουν υπογεγραμμένο αλλιώς θα υποστούν τις συνέπειες της Δημοκρατίας! Όπως αποδεικνύεται η άνοδος του Εθνικισμού που κατακλύζει όλες τις δομές της κοινωνίας έχει ταρακουνήσει για τα καλά τα θεμέλια του σάπιου συστήματος που κυριαρχεί χρόνια τώρα και διαβρώνει την Ελληνική παιδεία. Φαίνεται πως τα τρομοκρατημένα τσιράκια του συστήματος κάνουν πλέον ότι μπορούν με όλα τα μέσα για να μας πολεμήσουν. Εμάς το μόνο που μας προκαλεί η αντίδρασή τους αυτή είναι χαρά και σημαίνει πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.
nakedtv.gr