Με Σισέ στο Champions League η Λάτσιο...

Με Σισέ στο Champions League η Λάτσιο... (PHOTO:ActionImages)
Πρώτος στόχος για την επιθετική γραμμή της Λάτσιο παραμένει ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει μία θέση για το Champions League της επόμενης σεζόν, κάτι που αν συμβεί θα οδηγήσει τον πρόεδρό της, Κλαούντιο Λοτίτο, να την ενισχύσει μεταγραφικά και να κινηθεί τόσο για την απόκτηση του επιθετικού του Παναθηναϊκού, όσο και για τον Ντιέγκο της Βόλφσμπουργκ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιταλική ιστοσελίδα “online-news.it”, ο προπονητής της Λάτσιο έχει πρώτο στόχο τον Ντιέγκο από τη Βόλφσμπουργκ για να ενισχύσει την ομάδα του σε περίπτωση που αυτή εξασφαλίσει μία θέση για το Champions League της επόμενης περιόδου, με τον Αντρέ Καρίγιο της Αλιάνζα Λίμα από το Περού να είναι η εναλλακτική του Βραζιλιάνου.

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή των «λατσιάλι», ο Ιταλός τεχνικός έχει πρώτο στη λίστα τον Τζιμπρίλ Σισέ, το κόστος του οποίου δεν ξεπερνάει τη δυναμική του συλλόγου.

Η Λάτσιο είναι αυτή τη στιγμή στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 54 πόντους, δύο λιγότερους από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριμάτικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.