Φοιτητικές εκλογές 2011:Σοκ προκαλεί το βίντεο με μέλη της ΔΑΠhttp://static2.dmcdn.net/static/video/568/346/31643865:jpeg_preview_medium.jpgΣοκ προκαλεί το βίντεο με μέλη της ΔΑΠ να πανηγυρίζουν τη νίκη στις φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ με πλαστικές κούκλες, και σεξιστικά υπονοούμενα κατά των μελών της ΠΑΣΠ.


Στο βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο  εμφανίζονται τα μέλη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από την καταμέτρηση ψηφοδελτίων στο ΤΕΙ του Πειραιά κατά τις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές....

Η συμπεριφορά τους, τα υβριστικά  συνθήματα, οι πλαστικές κούκλες, τα σεξιστικά υπονοούμενα, τα κοτόπουλα με πράσινο χρώμα σε τίποτα δεν συνάδουν με το ήθος  φοιτητικής παράταξης και του χώρου του οποίου εκπροσωπούν.

Εκλογές με μπουνιές και όμηρο

Ελαφρείς τραυματισμούς, συμπλοκές, ακόμα και ομηρία περιείχε το μενού των φοιτητικών εκλογών στην Λάρισα. Πρωταγωνιστές τα στελέχη της ΠΑΣΠ αλλά και της ΔΑΠ.

http://news247.gr/ellada/article868796.ece/ALTERNATES/w620/foitites.jpgΜετά τις εκλογές στην επαρχιακή πόλη, τα πνεύματα ανάμεσα σε σπουδαστές και φοιτητές των αντιμαχόμενων παρατάξεων άναψαν, με αποτέλεσμα να υπάρξει αρχικά ένταση, μετά συμπλοκές με μικροτραυματισμούς, ακόμα και ομηρία.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη συντριπτική νίκη της ΔΑΠ, της οποίας περίπου 15 μέλη πήγαν σε ταβερνάκι να γιορτάσουν τη μεγάλη νίκη τους. 

Αλλά στην ίδια ταβέρνα μπήκαν μετά λίγη ώρα περίπου τέσσερα στελέχη της ΠΑΣΠ, τα οποία και ζήτησαν τον λόγο από εκείνα της ΔΑΠ, για φθορές που σημειώθηκαν στ "τραπεζάκι" της παράταξής τους, αργά το βράδυ των εκλογών.

Σημειώθηκε έντονη λογομαχία αλλά το επεισόδιο φάνηκε να λήγει, καθώς οι της ΠΑΣΠ αποχώρησαν.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν μαζί με περίπου άλλους 30 συντρόφους τους, οπότε και η νέα λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκές σώμα με σώμα.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις σπουδαστές, ενώ υπήρξαν ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο, σε τραπέζια και καθίσματα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες από τα στελέχη της ΔΑΠ, οι σπουδαστές της ΠΑΣΠ πήραν μαζί τους συμφοιτητή τους ως όμηρο και κατευθύνθηκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπου παρέμειναν για αρκετή ώρα.

Η απάντηση υπήρξε άμεση. Λίγη ώρα μετά μέλη της ΔΑΠ συγκεντρώθηκαν κάτω από το γραφεία αλλά τελικά επικράτησε η ψυχραιμία και ο φοιτητής αφέθηκε να φύγει.ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΣΤΕΦ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2011 by fon1972

http://enaigeira.blogspot.com/2011/05/blog-post_9275.html