ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ Ν.2643/98

Ξεκίνημα μιας νέας μορφή πίεσης προς όλους όσους ευθύνονται για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε ότι αφορά τους διορισμούς τους, αποφάσισαν αποφάσισαν οι επιτυχόντες του ν.2643/98.


Αύριο Πέμπτη 12 Μαΐου στις 18.00 στο MAIL ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑΣ στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί συνάντηση όλων των επιτυχόντων που θα βρίσκονται στην πρωτεύουσα.Σήμερα στις 2 το μεσημέρι θα αναρτηθεί ανακοίνωση στο http://nomos-2643.blogspot.com/ με τις τελικές λεπτομέρειες που αφορούν την συνάντηση αυτή

1 σχόλια:

Μεγάλοι απατεώνες οι τύποι που διαμαρτύρονται γι αυτές τις θέσεις... οι περισσότεροι έχουν πλαστά χαρτιά και είναι μαϊμού αμεα και έχουν βάλει βουλευτές να επιρεάσουν (αν δεν το έκαναν ίδιοι με λαδώματα και δώρα) προς τις επιτροπές.... Από τους πρώτους των πρώτων μια που το παίζει και αρχηγός τους, δεν έκανε ποτέ αίτηση δεν ήταν ποτέ στις λίστες και τώρα γελάει με όσους βρέθηκαν να μην έχουν πάρει θέση διορισμού γιατί αυτοί και οι όμοιοί της κατάφεραν να τοποθετηθούν με πλάγια μέσα. Από το πουθενά και χωρίς να έχει κάνει αίτηση όπως έπρεπε - όπως έκαναν και όλοι οι άλλοι αυτή εμφανήστηκε στις λίστες από το πουθενά... με 930 μόρια στην ΠΕ αθήνας και περιχώρων. υπάρχουν στοιχεία για πολλούς από αυτούς. ψάχτε τα και θα τα βρείτε. μέσα σε αυτούς που πρέπει να ψάξει κάποιος το τι παρανομίες έκαναν είναι και ο πρίτανης.