«Πέντε-έξι παίκτες πρώτης γραμμής»

«Πέντε-έξι παίκτες πρώτης γραμμής» (Photo: Action Images)
Αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ της Παναχαϊκής σημαντικά, ενόψει της συμμετοχής της την επόμενη σεζόν στη Football League είναι ο Αλέξης Κούγιας, όπως τόνισε στη Sportday. Ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας υπογράμμισε, παράλληλα, ότι δεν θα κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας.

«Ξέρουμε ποιους παίκτες θέλουμε και έχουμε συγκεκριμένους στόχους. Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες που ήδη έχουμε στην ομάδα και δεν πρόκειται να τους ακυρώσω. Δεν θα είναι έκπληξη αν αποκτηθούν πέντε έξι-παίκτες πρώτης γραμμής και δυο-τρεις νεαροί παίκτες από τον αφρό. Αυτό θα γίνει για να συμπληρώσουμε με τρόπο ποιοτικό την ομάδα που υπάρχει. Εμείς δεν αλλάζουμε τη φιλοσοφία μας. Εάν αποκτηθούν ένα-δυο ονόματα στη μεταγραφική περίοδο, δεν θα το κάνουμε για να προκαλέσουμε εντυπώσεις ή για τον θόρυβο που θα δημιουργηθεί, αλλά μόνο για τη χρησιμότητά τους» δήλωσε στη Sportay ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Ηλίας Φυντάνης, έχει ζητήσει δύο τερματοφύλακες, δύο αμυντικούς, τρεις μέσους και δύο επιθετικούς.