Ακομματιστο ΚΙΝΗΜΑ Μηχανικων για το ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ


NEO ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΓΙΑ  ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ και ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
[Για να μην κυνηγάνε οι διεθνείς τοκογλύφοι ΣΑΫΛΩΚ  μόνο την ΕΛΛΑΔΑ που έχει χρέος εξωτερικό (532ΔΙΣusd) , μικρότερο από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ (4.713ΔΙΣ), ΓΑΛΛΙΑ, ΟΛΑΝΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ(1892ΔΙΣ), ΒΕΛΓΙΟ, ΕΛΒΕΤΙΑ(853ΔΙΣ), ΑΥΣΤΡΙΑ, ΧΟΓΚ ΚΟΓΚ, ΔΑΝΙΑ(559ΔΙΣ) και με ποσοστό επί του ΑΕΠ πάλι μικρότερο.]

Σε προηγούμενο Ενημερωτικό μας Δελτίο της 07/2/2011 είχαμε επισημάνει το ότι ο κ.  Πρω-θυπουργός μας αναφερόμενος στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ του 2008 είχε πει: «Το δημοψήφισμα είναι πράξη αντίστασης απέναντι σε μια ληστρική πολιτική, που αδικεί τα μεσαία και χαμηλά στρώματα και λοιδορεί την κοινωνία». Τον ρωτήσαμε:  Τώρα ποία είναι η γνώμη του στη πρότασή μας  για δημοψήφισμα για την Ελληνική Ιθαγένεια, για το Μνημόνιο, για την Κάρτα του Πολίτη, για την μη εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στην πΓΔΜ, για τη μη παράδοση του μισού Αιγαίου μας στην Τουρκία, για την κατάργηση της Ασυλίας των Βουλευτών, για τη μήποτε παραγραφή των κακουργημάτων των καταχρα-στών δημοσίου χρήματος κλπ για να αφήσει ένα όνομα, αντί μίας καταισχύνης; Αφωνία!!!
Τελευταία το αίτημα του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ συνδυάστηκε με τη δυνατότητα εγκρίσεως ενός ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ που θα προτεινόταν από ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ακριβώς διότι το ισχύον Σύνταγμα  κατέληξε να  έχει ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διατάξεις τις οποίες επεσήμανε σε πόνημά του, του 2005, ο έγκριτος Δικηγόρος Αναστάσιος Ζολώτας. Ειδικότερα επεσή-μανε ότι επειδή  «παν φυσικόν ή νομικόν πρόσωπον δικαιούται σεβασμού της περιουσίας του» [νοείται, τόσον η κινητή -περιέχουσα και μισθούς και συντάξεις-, όσον και η ακίνητος, δια την οποίαν λαμβάνεται μέριμνα να δύναται να αφαιρεθεί μόνον εν περιπτώσει δημο-σίας ωφελείας, πάντοτε δε υπό τον όρον καταβολής πλήρους αποζημιώσεως κλπ], το κράτος δεν δικαιούται στην περικοπή μισθών και συντάξεων ή σε μείωση της ακίνητης περιουσίας χωρίς αποζημίωση ή σε μείωσή της με φόρους όταν δεν παράγει εισόδημα.
Πάντα ταύτα ανατρέπονται με το άρθρον 106 του Συντάγματος. Επισημαίνει δε ότι και τα άρθρα 10,14,16, 24(86), 28(57), 62, 88, 90, ως και τα περί Προέδρου της Δημοκρατίας θα πρέπει να τύχουν αναθεωρήσεως. Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ του 2001 ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ το ΚΡΑΤΟΣ μας.

Στις πάσης φύσεως όλο και διογκούμενες διαδηλώσεις του λαού ΚΑΤΑ των ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ  και των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ εκβιαστικής εκποιήσεως όσο-όσο  των πλουτοπαραγωγικών πηγών μας και της δημόσιας περιουσίας μας, ως και κλοπών -μέχρι πείνας- μισθών, συντάξεων κλπ και με παράλληλη αύξηση των τιμών, αλλά και του ΦΠΑ. η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΩΦΕΥΣΕ, με
αποτέλεσμα σήμερα, 25/5/11, να ακούσει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε ΠΛΗΘΟΣ(εκτιμάται σε 80.000) διαμαρτυρία ΝΕΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ που ζητούσαν  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και να γίνει ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ με Δημοψήφισμα και όχι απλώς με στημένο Κυβερνητικό Δημοψήφισμα ΓΙΑ ΝΑ  ΜΕΙΝΕΙ  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ σε μια πουλημένη ΕΛΛΑΔΑ με σκλάβους υπηκόους στους ασυνείδητους αιμοπότες της ΤΡΟΪΚΑΣ.

Η απάντηση θα προέλθει από το ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελληνικής ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και με στοιχεία Ελβετικού και Γαλλικού Συντάγματος  που ετοιμάζεται και που θα  περιλαμβάνει εκεί που πρέπει άρθρα για καταγγελίες και αναθεωρήσεις επαχθών ή και ζημιογόνων κατά της χώρας μας διεθνών (και άλλων)  συνθηκών, συμβάσεων, δεσμεύσεων κλπ, την κατάργηση των υπαρχόντων νόμων που αντιτίθενται στο ΝΕΟ Σύνταγμα και την αναδρομική τιμωρία εκείνων που ψήφισαν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και αβλεπί την δανειακή σύμβαση, ως και  των καταχραστών του δημοσίου χρήματος και όσων συνέβαλλαν στην εκχώρηση ή  μείωση της περιουσίας του κράτους από  τη μεταπολίτευση του  1974 και εντεύθεν δια ισοβίου φυλακίσεως και δημεύσεως της περιουσίας αυτών και των κληρονόμων τους που αποκτήθηκε από τις παράνομες ενέργειές  τους. Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ  θα τεθεί σε διαβούλευση και θα επικυρωθεί με ΛΑΪΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

ΑΥΤΑ  ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ  ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ - ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ
ΟΧΙ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ στα καμώματά σου και στις ψευτιές σου. Φτάνει πια.Τελείωσες.
(2)
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ 
Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα αλληλοστηρίζετε τις θέσεις εργασίας  όλων σας, αλλά  και θα δημιουργείτε θέσεις εργασίας και για άλλους  συμπα-τριώτες μας!!! Στηρίξτε  ΤΑ  ΜΙΚΡΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ, τα μαγαζιά  της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ σας και μακρυά από τα  ξένα ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ και  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ πλην μόνο των ελληνικών ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ  EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ που ΞΕΚΙΝΟΥΝ στο BAR CODE... ΑΠΟ το 520 ,έστω και αυτά των πολυεθνικών  που συσκευαζόμενα στην ΕΛΛΑΔΑ φέρουν πάλι το 520. Δείτε τις Επιπτώσεις: Αν η κάθε Ελληνική Οικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα, τότε για κάθε 1000 οικογένειες, θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά  500.000 ευρώ. Θα δημιουργηθεί μια τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με περίπου 4.500.000 ευρώ στην αγορά!!  Ή πιο απλά, Αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα, οι
1.000 οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν 100-150 θέσεις εργασίας τουλάχιστον!! Τελικά σκεφτείτε ότι αν όλοι μας υιοθετήσουμε μια τέτοια συνήθεια, τότε 1.000.000 οικογέ-νειες θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην πρόσληψη 100.000-150.000 συνανθρώπων μας.

Στυλιανός Σφακιανάκης,  Τηλ./φαξ: 210 8236421, κιν. 0977 250 222, ssfaki@yahoo,gr