Δομάζος: Η μοναδική λύση είναι να πουλήσει ο Βαρδινογιάννης

Mon, May 16, 2011 3:51:44 PM
Δομάζος: Η μοναδική λύση είναι να πουλήσει ο Βαρδινογιάννης
From:
Giwrgos Stamos <25enzoferrari@gmail.com>  
To: 

Η μοναδική λύση για να βγει ο Παναθηναϊκός από το οικονομικό αδιέξοδο είναι να πουλήσει τις μετοχές ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, σύμφωνα και με τον Μίμη Δομάζο. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, και σχολίασε τόσο την οικονομική όσο και την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού.
  Αναλυτικά:

Για τις εμφανίσεις του ΠΑΟ:

«Φταίνε οι άνθρωποι που είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, αυτή την στιγμή. Που έβγαλαν όλους τους παίκτες της ομάδας στο «σφυρί». Όταν ο κ.Γόντικας μιλάει με τους μάνατζερ, οι παίκτες το μαθαίνουν. Όταν ένας ποδοσφαιριστής μαθαίνει ότι μπορεί να τον πουλήσεις τότε δεν θα βάλει τα πόδια του στη «φωτιά». Δικαιολογημένα κι όλας. Εκτός αυτού διοίκηση δεν υπάρχει. Οι σημερινοί παίκτες είναι επαγγελματίες. Λένε ‘’γιατί να βάλω τα πόδια μου στη φωτιά αφού θα φύγω».
Και ο προπονητής βλέπει την κατάσταση και ενεργεί κι εκείνος έτσι. Έχει πάρει την απόφαση να φύγει. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από ό,τι βλέπω στα παιχνίδια. Νομίζω ότι έχει πάρει την απόφασή του. Μαθηματικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες»

Για τον Δημήτρη Γόντικα:

«Ο Γόντικας δεν μπορεί να εμπνεύσει. Είναι καλό παιδί αλλά άλλο να παίζεις βόλεϊ και άλλο να διοικείς ΠΑΕ. Οι παίκτες θέλουν ζεστασιά, κάτι που δεν έχουν. Έναν άνθρωπο στα αποδυτήρια να νιώθουν σίγουροι, και όχι να διαβάζουν κάθε ημέρα ότι θα πουληθεί ο ένας και ο άλλος.
Είχαμε προτείνει: εγώ, ο Αντωνιάδης, ο προπονητής κι ένας μέτοχος να συστήσουμε μια επιτροπή και να βοηθήσουμε τον ΠΑΟ, χωρίς λεφτά. Ο κ.Βαρδινογιάννης όμως δεν το συζήτησε καθόλου, μόλις άκουσε τα ονόματά μας. Είναι να γελάει κανείς με αυτούς τους ανθρώπους και ό,τι γίνεται σε κάθε ΔΣ. Μιλούν μόνο για τα λεφτά και όχι για ποδόσφαιρο σε κάθε συνεδρίαση».

Ποια –κατά τη γνώμη του- είναι η λύση:

«Η λύση είναι μια μία. Να πουλήσει ο κύριος μέτοχος και να φύγει. Αν βγει ο μέτοχος και πει ότι πουλάει, τότε θα βρεθούν πολλοί ότι αγοράζουν. Ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί γωνία, αλλά να μην πουλήσει το 25% ή το 30%, αλλά όλες τις μετοχές και να φύγει. Φυσικά σε μια τιμή που θα μπορεί να πουληθεί η ΠΑΕ, και όχι να βγει ένα απλησίαστο νούμερο. Τότε θα βρεθούν πολλοί. Κανείς δεν χάνει από τον ΠΑΟ.
Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Αυτά λέω και στο Συμβούλιο. Δεν ακούν όμως, κανένας. Πάλι τα ίδια λάθη θα κάνουν και ο ΠΑΟ θα βρεθεί σε δύσκολη εποχή. Είναι στο χέρι του, αυτού που είπα. Εμείς έχουμε δώσει τη ζωή μας για τον ΠΑΟ. Εμείς θα πηγαίνουμε στο γήπεδο. Αυτοί πάλι όχι».

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=37732