Α. Παναγιωτόπουλος: «Τα αρχι… του Καράμπελα είχες κάνει»


Μια έκφραση του δημάρχου Δύμης Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, στάθηκε ικανή να δυναμιτίσει το κλίμα στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δύμης. Η αντιπολίτευση αποχώρησε διαμαρτυρόμενη και να καταγγείλει τη στάση του δημάρχου.
Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάση Ραυτακόπουλου, ο οποίος έκανε απολογισμό των πεπραγμένων του, ως αντιδήμαρχος, για το θέμα του βιολογικού καθαρισμού. Τότε παρενέβη ο δήμαρχος κ. Παναγιωτόπουλος και με τον γνωστό του τρόπο σχολίασε: «Τα αρχι… του Καράμπελα είχες κάνει». Επικράτησε πανικός με τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να αποχωρούν διαμαρτυρόμενοι για τη στάση του δημάρχου.
Μιλώντας νωρίτερα για το θέμα στον MAX FM, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάσης Ραυτακόπουλος κατηγόρησε τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, ότι επιχειρεί την υποβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και πως χρησιμοποιεί ακατονόμαστες εκφράσεις ορισμένες φορές κατά τη διάρκεια των συζητήσεων. Ο κ. Ραυτακόπουλος κατηγόρησε ακόμη τον δήμαρχο πως δεν σέβεται την ιερότητα του χώρου και απέδωσε την αποχώρηση της αντιπολίτευσης, στην προσπάθειά της να θέσει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση.
Από την πλευρά του ο κ. Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, κατηγόρησε την αντιπολίτευση για ανυπαρξία θέσεων που έχει ως αποτέλεσμα να μεγαλοποιεί τα ελάσσονα. Ο δήμαρχος Δυμαίων παραδέχθηκε ότι είπε τη συγκεκριμένη έκφραση την οποία απέδωσε στη χαλαρότητα της στιγμής. Όσο για την ιερότητα του χώρου δήλωσε ότι αυτή γίνεται σεβαστή από τις αποφάσεις του Σώματος, που θα πρέπει να υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο.