ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Οδηγός αστικού απείλησε με λοστό στο δρόμο οικογένεια με μωρό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ planet-greece

Οδηγός του αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, που είναι γνωστός για την οξυθυμία του σε συναδέλφους του και αστυνομικούς, κυνηγούσε με το λεωφορείο οικογένεια που επέβαινε σε ΙΧ και τους επιτέθηκε με λοστό, αδιαφορώντας για την παρουσία ενός 2χρονου αγοριού! Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι η αστυνομία, αντί να τον συλλάβει αφού υπήρχαν αυτεπάγγελτα αδικήματα, ζήτησε από τους επιβάτες του ΙΧ να καταβάλουν 100 ευρώ για να του υποβάλουν μήνυση! Όλα έγιναν...
περίπου στις 7.00 το απόγευμα. Η τριμελής οικογένεια, μαζί με συγγενικό τους πρόσωπο κινούνταν με το ΙΧ επί της λεωφόρου Δωδώνης, στο ύψος της Κενάν Μεσαρέ, με κατεύθυνση προς την Πρέβεζα. Ο δρόμος έχει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση.

Σύμφωνα με άριστα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, ο οδηγός του αστικού αντί να βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα, ως όφειλε, εκινείτο στην αριστερή αργά και... βασανιστικά. Μάταια ο οδηγός του ΙΧ τού έκανε σινιάλο με τα φώτα για να περάσει. Μέχρι που τη στιγμή που έφτασαν στο ύψος του Βελισσαρίου, όπου ο δρόμος έχει τρεις λωρίδες, ο οδηγός του ΙΧ του έκανε προσπέραση, "διαπράττοντας την εξής... απρέπεια". Είπε στον οδηγό του αστικού: "ωραίος επαγγελματίας είσαι εσύ"!

Ο οδηγός του αστικού, αδιαφορώντας για το δρομολόγιο που εκτελούσε, για τον αν περίμενε κόσμος στην στάση, ανέπτυξε ταχύτητα, κάνοντας ταυτόχρονα σινιάλα με τα φώτα στον οδηγό του ΙΧ. Μέχρι που τον πρόλαβε στα φανάρια, στο "γιαννιώτικο σαλόνι", όπου αφού του κόλλησε από πίσω το λεωφορείο, κατέβηκε κι επιτέθηκε με λοστό στο ΙΧ!

Σοκαρισμένο το 2χρονο αγοράκι άρχισε να κλαίει, με την μητέρα του να έχει μαρμαρώσει και το συγγενικό τους πρόσωπο να προσπαθεί να τους ηρεμήσει. Ο οδηγός του ΙΧ κατέβηκε από το αυτοκίνητο προσπαθώντας να γλιτώσει την οικογένειά του από τα χειρότερα.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο. Τελικά όλοι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου οδηγήθηκαν στο τμήμα. Κι εκεί συνέβη το εξής παράδοξο... Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, αντί οι αστυνομικοί να περάσουν χειροπέδες στον 55χρονο οδηγό στα πλαίσια του αυτοφώρου (δεδομένου ότι υπήρχαν αδικήματα που τους επέβαλλε να δράσουν αυτεπάγγελτα) εκείνοι ζήτησαν από την σοκαρισμένη οικογένεια να δώσουν 100 ευρώ, όσο κοστίζει το παράβολο, προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση εναντίον του!

Μετά από... διαπραγματεύσεις αστυνομικών και οικογένειας, οι τελευταίοι αποφάσισαν σε ένδειξη μεγαλοψυχίας να μην υποβάλλουν μήνυση, με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθεί εκ μέρους του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων η προφορική υπόσχεση που τους δόθηκε περί αποκατάστασης της ζημιάς του οχήματός τους από τον λοστό του τραμπούκου "επαγγελματία" οδηγού!

Κι όμως, ο οδηγός είναι γνώριμος στους αστυνομικούς Ιωαννίνων, αφού πολλές φορές τους έχει απασχολήσει με την ευέξαπτη (λείαν επιεικώς) συμπεριφορά του. Το ίδιο και στους συναδέλφους του,που έσπευσαν στο τμήμα και κουνούσαν το κεφάλι μόλις έμαθαν ότι πάλι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εμπλέκεται σε φασαρία με οδηγούς στο δρόμο.

Ο διοικητής της Τροχαίας, ρωτάμε εμείς από το planet-greece, αν στη θέση της άτυχης οικογένειας, βρισκόταν η δική του οικογένεια, θα είχε την ίδια ελαστική συμπεριφορά; Δε θα ενεργούσε αυτεπάγγελτα; Και θα... συζητούσε με την οικογένειά του, προκειμένου να την "πείσει" να μην υποβάλει μηνύσεις;

Κι επειδή, μπορεί να βρεθούν κάποιοι... καλοθελητές, ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες μας, όπως και τους "καλοθελητές" ότι πριν γράψουμε οτιδήποτε επικοινωνήσαμε με όλους τους πρωταγωνιστές της απίστευτης ιστορίας. 
 
http://planet-greece.blogspot.com/2011/05/blog-post_5738.html