Πάτρα : Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία του άτυχου πυροσβέστη

Σύμφωνα με πληροφορίες του xespao, φαίνεται να έχει συλληφθεί ύποπτος για τη δολοφονία του άτυχου πυροσβέστη, Χρήστου Μαντά στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλέικα.

Όλα δείχνουν πως η Ασφάλεια Πατρών γνώριζε από νωρίς ποιος ήταν ο δράστης της αιματηρής ληστείας στο σούπερ μάρκετ "Μαρινόπουλος", αφού μετά από οργανωμένη επιχείρηση, συνέλαβαν τον δολοφόνο μέσα στο σπίτι του!

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση ξεκίνησε γύρω στις 10:30 σήμερα το βράδυ, με ισχυρή δύναμη της Ασφάλειας Πατρών, αποτελούμενη από περιπολικά και μοτοσυκλετιστές, να αποκλείουν την οδό Ανθείας, όπου βρίσκεται και το σπίτι του δράστη. Στη συνέχεια, εισέβαλαν στο εσωτερικό του σπιτιού και τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, ηλικίας 28 με 30 χρόνων, ο οποίος κάνει χρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το όνομά του είναι Θέμης.

Εικάζεται ότι είναι και ο ένας από τους δύο δράστες που πραγματοποίησαν την ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, χθες το βράδυ. Οι δράστες υπό την απειλή όπλου ανάγκασαν τον περιπτερά να τους δώσει τις εισπράξεις της ημέρας.
Άρπαξαν 300 ευρώ και έφυγαν ανενόχλητοι και μάλιστα με τα πόδια, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Δε μένει παρά να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της Ασφάλειας Πατρών για να σιγουρευτούμε αν το άτομο που συνελήφθη είναι ο πραγματικός ένοχος.
nakedtv.gr