Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι των αστυνομικών στου Ρέντη

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι των δύο αστυνομικών στου Ρέντη, μετά την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας χτες, στη διάρκεια της οποίας προσήχθησαν 35 ύποπτοι για την ενέδρα κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ρέντη.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο άτομα που συμμετείχαν στο μακελειό ενώ αναζητούνται και οι άλλοι δύο, οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενδέχεται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν και τη ληστεία στο περίπτερο του Μενιδίου που είχε προηγηθεί του μακελειού. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν στοιχεία DNA από κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και γι' αυτό από την 1η Μαρτίου είχαν επισκεφθεί όλα τα νοσοκομεία προκειμένου να βρουν κάποιον από τους τραυματισμένους ληστές. Άλλωστε, ήταν θέμα τιμής για την Αστυνομία να συλλάβει τους δύο δολοφόνους των συναδέλφων τους.

Στη χθεσινή επιχείρηση μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες συμμετείχαν και άνδρες των ΕΚΑΜ προκειμένου να συλλάβουν τους δράστες. Στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών μετείχαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η ΕΥΠ και η Κρατική Ασφάλεια.

Ανακοινώσεις από την Ασφάλεια αναμένονται σήμερα το απόγευμα, στις 16:00.