Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Φιέστα στη… φιέστα!Διπλή φιέστα περιλαμβάνει το πρόγραμμα το απόγευμα στην Αγυιά. Αφενός, η «ποδοσφαιρική», ένεκα της επικείμενης ανόδου της Παναχαϊκής στη Β’ Εθνική, αφετέρου, η «μπασκετική», την οποία διοργανώνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας, για τα 120 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
 
Βέβαια, η ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής, έχει πιει το «πικρό ποτήρι» του υποβιβασμού, την ίδια στιγμή που ο αντίπαλός της, ο Παναιτωλικός θα αναζητήσει μετά μανίας τη νίκη, στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία.
 
Όμως, αυτό καθόλου δεν αποθαρρύνει τον κόσμο των «κοκκινόμαυρων» που έχουν «δουλέψει» για τη σημερινή φιέστα δύο μήνες τώρα και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.
 
Από κει και πέρα, ο Έσπερος ΑΟΠΑ υποδέχεται στην Αλεξιώτισσα τον Κεραυνό Αιγίου στο πιο ενδιαφέρον από αγωνιστικής πλευράς παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στο Νότιο Όμιλο.
 
Η Ακράτα αντιμετωπίζει τον Χολαργό και θέλει τη νίκη για να «τελειώνει» οριστικά την υπόθεση της παραμονής της, ενώ η ΕΑΠ, έχει πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της πρωτοπόρου Αγίας Παρασκευής.
 
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
 
Γηπ. Παναχαϊκής, 5μ.μ.: Παναχαϊκή - Παναιτωλικός (Καλαϊτζάκης, Λαζαρίδης (Αθ.)
 
Γηπ. Ακράτας, 5μ.μ.: Ακράτα - Χολαργός (Σαλαβός, Πρωτούλης)
 
Γηπ. Αγ.Θεοδώρων, 5μ.μ.: Τήρων Αγ.Θεοδ. - Πορφύρας (Μάλαμας, Μαρνελάκης)
 
Γηπ. Κοντόπευκου, 5μ.μ.: Αγ. Παρασκευή - ΕΑΠ (Γιαννακουδάκης, Λιότσος)
 
Γηπ. Π. Αλεξιώτισσας, 5μ.μ.: Εσπερος ΑΟΠΑ - Κεραυνός Αιγίου (Μπούκας, Ζακεστίδης)
 
Γηπ. Λεωνίδιο, 5μ.μ.: Λεωνίδιο - Μίλωνας (Μαντήλας, Νάκας)
 
Γηπ. Τέντα Καλαμάτας, 5μ.μ.: Καλαμάτα 1980 - Κρόνος Αγ. Δημ. (Κουτσοδήμος, Μαυράτζας).
sportfmpatras.gr