Ανακοίνωση στήριξης σε Φερέιρα

Ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τον Ζεζουάλντο Φερέιρα, με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με υποψήφιους προπονητές για τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η "πράσινη" ΠΑΕ.

Τα ονόματα των Γιώργου Δώνη και Άγγελου Αναστασιάδη ακούγονται τις τελευταίες ημέρες ως διάδοχοι του Πορτογάλου τεχνικού, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διαψεύδει το γεγονός.

Στην ανακοίνωση εκφράζει τη στήριξη, αλλά και το σεβασμό της στον Φερέιρα, τονίζοντας ότι πρόκειται για επαγγελματία διεθνούς κύρους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με δήθεν υποψήφιους προπονητές του Παναθηναϊκού υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας και βρίσκεται εν μέσω κρίσιμων, για το μέλλον της ομάδας αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σεβόμαστε και στηρίζουμε τον κ. Φερέιρα όπως και ο ίδιος σέβεται και τιμά καθημερινά τη δουλειά του και καλούμε όλους να αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο όχι μόνο το πρόσωπο ενός επαγγελματία διεθνούς κύρους, αλλά και το θεσμό του προπονητή του Παναθηναϊκού και να μην προτρέχουν σε προβλέψεις και εκτιμήσεις που ενδέχεται να τους εκθέσουν".