Ν. Λοτσάρη: "Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Μπεγνή και τον Ρώμα"Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Νίνα Λοτσάρη που ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα! «Ό,τι και να είναι, είναι καλοδεχούμενο», λέει η ίδια για το φύλο του μωρού και συνεχίζει: «Με την Νεφέλη ανακάλυψα ότι τα κορίτσια είναι πολύ αγαπησιάρικα και έχουν στο DNA τους την αίσθηση της φροντίδας.
Αν πω στη Νεφέλη: ''Αγάπη μου, δώσε μου ένα ποτήρι νερό'', θα τρέξει να μου το φέρει, οπότε και 5 κόρες να είχα, δεν θα κανένα πρόβλημα. Από την άλλη, με ιντριγκάρει να δω πώς είναι να μεγαλώνεις ένα αγοράκι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα μου βγει Σκορπιός!»
Νίνα Λοτσάρη και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Σκορδάλης, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό “Ok” αποκαλύπτοντας τα στοιχεία που θεωρούν εκνευριστικά ο ένας στον άλλον! «Ο Κωνσταντίνος είναι τόσο ευφυής που μπορεί να σε πείσει με επιχειρήματα ότι ο ήλιος είναι πράσινος.», λέει η Νίνα. «Αυτό λέγεται πειθώ και διπλωματία!», απαντά ο Κωνσταντίνος. «Επίσης, είναι φοβερά αναβλητικός και αναποφάσιστος. Είναι και Δίδυμος με Ωροσκόπο Ζυγό, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, είναι σαν να ζω με 4 άντρες ταυτόχρονα.», συνεχίζει εκείνη! «Η Νίνα είναι ένας πολυσύνθετος άνθρωπος που έχει πάντα τη δική της άποψη και ένα ισχυρό εγώ που μπορεί να το εκφράσει με έντονο τρόπο. Αυτό όμως, που μ' εκνευρίζει πραγματικά, είναι που όταν πάμε να κοιμηθούμε το βράδυ, θέλει πάντα ν' αφήνει την τηλεόραση ανοιχτή!», αποκαλύπτει εκείνος.
Η κουβέντα ήρθε και στο Χάρη Ρώμα και το Μέμο Μπεγνή, που δεν μίλησαν με τον καλύτερο τρόπο για την συνεργασία τους με τη Νίνα Λοτσάρη: «Πιστεύω ότι δεν αναφέρονταν σ' εμένα άμεσα, ίσως ήθελαν να μου ρίξουν το μπαλάκι. Θεωρώ ότι, αν είχαν κάποιο πρόβλημα, αυτό θα ήταν με την παραγωγή, τη σκηνοθέτρια και όχι μ' εμένα, γιατί υπήρχε ένας ολόκληρος θίασος 35 ατόμων που δεν θα μπορούσαν να υποστηρίξουν αυτά που ειπώθηκαν. Για μένα ήταν μια υπέροχη συνεργασία γιατί αυτό ένιωθα όταν ήμουν πάνω στη σκηνή. Τώρα αν κάποιοι άλλοι ένιωθαν κάτι άλλο κι εγώ δεν το έβλεπα, ή είμαι χαζή ή εθελοτυφλούσα. Αν με ρωτούσες πριν ειπωθούν αυτά που ειπώθηκαν, αν θέλω να ξανασυνεργαστώ μαζί τους, θα σου απαντούσα ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. ...Από τη στιγμή όμως, που γνωρίζω τα συναισθήματά τους για μένα, δεν θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ μαζί τους.»