Ώρα κρίσης για Μιραλάς

Ώρα κρίσης για Μιραλάς
Στο τέλος του φαίνεται ότι οδεύει για τον Ολυμπιακό το σίριαλ Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός θα συναντηθεί με την διοίκηση για το θέμα της αναπροσαρμογής συμβολαίου του, αν όχι την Δευτέρα, κατά την διάρκεια των φιλικών στην Κύπρο (10-12 Μαΐου) όπου θα δώσει το «παρών» και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το πρόσφατο ραντεβού των δύο πλευρών, παρά το γεγονός ότι διήρκεσε πέντε ώρες, όχι μόνο δεν είχε θετική έκβαση αλλά μετά το τέλος του οι τόνοι ανέβηκαν εκατέρωθεν και όλα έδειχναν ότι πήγαιναν ολοταχώς για… μετωπική.

Με το πέρασμα των ημερών η κατάσταση ηρέμησε. Ο ίδιος ο Μιραλάς όπου στεκόταν και βρισκόταν δήλωνε ότι ήθελε να παραμείνει την ώρα όμως που ο μάνατζέρ του, Κριστόφ Ενροτό, με δηλώσεις του σε ΜΜΕ του εξωτερικού, έριχνε λάδι στην… φωτιά.

Ο Μιραλάς ζήτησε μία συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη η οποία θα γίνει είτε την Δευτέρα (09/5) είτε κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Κύπρο (10-12 Μαΐου) όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν φιλικά παιχνίδια και θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Στο «λιμάνι» εκφράζεται αισιοδοξία για αίσιο τέλος στην υπόθεση κυρίως λόγω του ότι ο ίδιος ο παίκτης αφήνει να… διαρρεύσει ότι είναι δυσαρεστημένος με την εξέλιξη που υπάρχει και ότι επιθυμία του είναι να πάρει πάνω του την κατάσταση για να βρεθεί λύση και να μείνει στην ομάδα.

Ξεκαθαρίζει και για Πάρντο

Ραντεβού με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό θα έχει άμεσα και ο Ούρκο Πάρντο για να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του στον σύλλογο. Οι απαιτήσεις του Βελγο-ισπανού γκολκίπερ έχουν μειωθεί και τουλάχιστον από την πλευρά του παίκτη διαφαίνεται η επιθυμία να δεχθεί μία πρόταση με πολύ λιγότερες οικονομικές απολαβές από αυτές που ζητούσε αρχικά.

Αν όμως οι διαπραγματεύσεις με τον Πάρντο δεν καταλήξουν σε συμφωνία, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση δύο παικτών στη συγκεκριμένη θέση.
sport-fm.gr