Ο Ράφικ Τζιμπούρ φέρεται να ζητάει περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό από αυτά που έχει συμφωνήσει και επιθυμεί το ίδιο κασέ με τον Κέβιν Μιραλάς. Δεν «ψήνεται» ο Μαρινάκης να ικανοποιήσει τις «ορέξεις» του Αλγερινού.
Όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, ο Αλγερινός επιθετικός είχε ζητήσει συνάντηση με τη διοίκηση εδώ και μερικές ημέρες. Τελικά του έγινε το χατίρι και εκείνος φέρεται να ζήτησε περισσότερα χρήματα. Βάσει συμβολαίου (έχει υπογράψει και δεσμεύεται για άλλα δύο χρόνια) ο «τρομοκράτης» τη νέα σεζόν θα εισπράξει ένα εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους, όμως θέλει περισσότερα. Συγκεκριμένα, ζήτησε να αμείβεται με τα ίδια χρήματα που θα εισπράττει ο Κέβιν Μιραλάς, θεωρώντας ότι δεν πρέπει να παίρνει λιγότερα από τον Βέλγο.
Αυτό θορύβησε κάπως τους «ερυθρόλευκους», όμως δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν πράξη τις προθέσεις του Τζιμπούρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέχτηκε με… το ζόρι να συναντηθεί μαζί του και στη διοίκηση θεωρούν ότι υπάρχει συμβόλαιο από τον περασμένο Ιανουάριο και πως θα τηρηθεί ως έχει χωρίς να γίνουν κάποιες αλλαγές.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον υπολογίζει κανονικά και έχει πολύ καλή άποψη για τον Τζιμπούρ, όμως δεν έχει πρόβλημα αν οι Πειραιώτες τον πουλήσουν. Κάτι που δεν πρέπει να αποκλείσουμε σε περίπτωση που συνεχίσει να ζητάει παραπάνω χρήματα. Και αυτό γιατί εκτός της δεδομένης συμφωνίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, αν η ομάδα υποκύψει στις «ορέξεις» του (κάθε) Τζιμπούρ, μπορεί τις ίδιες να έχουν και άλλοι παίκτες.