Ο Chris Brown και ο Justin Bieber σύντομα σε νέο video clip!

Η συνεργασία τους θα προκαλέσει σίγουρα αντιδράσεις, αλλά οι ίδιοι δεν δίνουν σημασία. Ο Chris Brown κάλεσε τον Justin Βιeber και μαζί δημιούργησαν ένα όμορφο, mid-tempo ερωτικό κομμάτι με τίτλο “Next 2 You” που κυκλοφορεί ήδη μέσα στο album “F.A.M.E”.
O manager του Bieber, Scooter Braun επιβεβαίωσε μέσα από το Twitter ότι ο Chris και ο Justin θα ξεκινήσουν σύντομα γυρίσματα για το video clip του “Next 2 You”. O Chris Brown, σε δηλώσεις του στα MTV (US) News που έγιναν τον Μάρτιο, με αφορμή την κυκλοφορία του album είχε να πει για τον Bieber: «Είναι ένας ζωηρός, υπερδραστήριος τύπος που δουλεύει σκληρά. Ήμουν τυχερός που δούλεψα μαζί του, καθώς έχει τόσο μεγάλη fan base.» και συμπλήρωσε λέγοντας για τον 17χρονο φίλο του: «Νομίζω ότι είναι ο προστατευόμενος μου. Κάνει το δικό του πραγματάκι σε μικρή ηλικία, όπως έκανα κι εγώ το δικό μου, στην ίδια ακριβώς ηλικία. Άρα το να συνεργάζονται δυο τραγουδιστές από διαφορετικές γενιές, είναι κάτι φανταστικό.»
 Πρόσφατα ο Justin τίμησε τον «προστάτη» του, ραπάρωντας μερικούς στίχους σε ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε κατά την διάρκεια συναυλίας στην Αυστραλία. Ξέρουν και οι δυο τι σημαίνει να έχεις fans αλλά και haters...