Στον τελικό της Eurovision με εξαιρετική εμφάνιση οι Λούκας Γιώρκας – Stereo Mike!

Την έχει η ψυχή τους την φωτιά και κατάφεραν  να απογειώσουν το κοινό της Ευρώπης, την βραδιά του α` ημιτελικού της Eurovision!
 Η συμμετοχή της Ελλάδας με το “Watch My Dance” των Λούκα Γιώρκα – Stereo Mike,  πέρασε στον τελικό της Eurovision που θα γίνει το Σάββατο, ενώ  μαζί με τον Λούκα και τον Stereo Mike, πέρασαν και οι συμμετοχές των χωρών: Σερβία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ελβετία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Ρωσία, Ισλανδία. 
 Το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο του Λούκα (που στο τέλος έκανε και μερικές στροφές) συνδυάστηκε με το badass rap του Stereo Mike, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό χαρμάνι, ένα τραγούδι με χρώμα ελληνικό που δεν έμοιαζε με κανένα από όσα ακούστηκαν στην σκηνή του Dusseldorf το βράδυ της Τετάρτης και δίκαια πέρασε στον τελικό.
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Λούκα Γιώρκα και τον Stereo Mike, καθώς στον τελικό θα έχουν να ανταγωνιστούν δυνατές συμμετοχές, από χώρες όπως: Ρωσία, Σουηδία, Ιρλανδία (Jedward), Αγγλία (Blue) αλλά και την Ιταλία που επιστρέφει φέτος στον διαγωνισμό. Καλή επιτυχία παιδιά!
Στον β` ημιτελικό θα διαγωνιστεί η Κύπρος.