Δεν του βγαίνει η Olympic engineering του Βγενόπουλου. Ψάχνει αγοραστή;
Αγοραστή ψάχνει και μάλιστα επειγόντως ο Βγενόπουλος για την Olympic engineering. Πρόκειται για την παλαιά τεχνική βάση της Ολυμπιακής αεροπορίας - που μέχρι και πριν λίγα χρόνια ήταν απο τις καλύτερες στον κόσμο...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece το εγχείρημα δεν προχωράει και η MARFIN θέλει να την "ξεφορτωθεί".

Προφανώς "πρόκειται για λάθος σχεδιασμό" μας λένε άνθρωπο που γνωρίζουν τα αεροπορικά , αφού εάν η τεχνική βάση εξακολουθούσε να λειτουργεί θα μπορούσε να αποφέρει ακόμη και κέρδη.

Η επιλογή όμως της MARFIN ήταν να την αποδυναμώσει, σε τέτοιο σημείο ώστε πολλές φορές να στέλνει η Olympic air τα αεροπλάνα της στα υπόστεγα της AEGEAN ,που υποτίθεται πως είναι ανταγωνιστές και όχι στα δικά της. Μπορεί η Ε.Ε. να μην ενέκρινε τη συγχώνευση των δυο εταιρειών ιδιοκτήτες τους όμως προχωρούν κανονικά, άτυπα όμως όπως φαίνεται , στα σχέδιά τους, παραχωρώντας αεροπορικό έργο και παραδοσιακά επικερδή δρομολόγια της Olympic στην AEGEAN και τώρα όπως λένε οι πληροφορίες μας, ενισχύοντας της τεχνική βάση της AEGEAN και αποδυναμώνοντας τελείως την πάλαι πότε καλύτερη αεροπορική βάση της Ευρώπης της Ολυμπιακής.
 
http://planet-greece.blogspot.com/2011/05/olympic-engineering.html