Η Αθηνά Οικονομάκου και η sexy φωτογράφηση

Έχει μήπως κάποια ανασφάλεια … με το σώμα της;

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της. Μπορεί με τον αγαπημένο της Ραούλ να μην κρύβουν πλέον τον έρωτα τους και να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, αλλά μέχρι εκεί.

«Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν παρά μόνο την οικογένεια μου και τους λίγους φίλους μου. Αν ο κόσμος θέλει να μάθει για μένα, μπορώ να τους ενημερώσω απλώς ότι είμαι καλά», λέει η νεαρή ηθοποιός στο «EΓΩ Weekly».
Βασική της αρχή είναι πως «δεν πρόκειται ποτέ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάποια φήμη για την προσωπική μου ζωή, εκτός αν πρόκειται για κάποιο γάμο ή εγκυμοσύνη».

Πόσο κοντά ή μακριά όμως είναι η δημιουργία οικογένειας για την “Ξένια” από τη “Zωή της Άλλης”; «αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις. Θα παντρευόμουν αν υπήρχε ένα παιδί. Προς το παρόν, δεν το σκέφτομαι καν».
Η Αθηνά Οικονομάκου και η sexy φωτογράφηση


Όσο για τη sexy φωτογράφηση που είχε κάνει στο παρελθόν σε ανδρικό περιοδικό; Δεν έχει μετανιώσει αλλά όπως λέει «δεν θα το ξαναέκανα, γιατί δεν μου ταιριάζει και δεν μου αρμόζει ως προσωπικότητα. Το αποτέλεσμα μου άρεσε, αλλά δεν ένιωθα καθόλου άνετα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης».
nakedtc.gr