ΤΣΙΓΚΡΗΣ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

Με αφορμή τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, που για κάποιους υποψήφιους σηματοδοτούν την έναρξη των σπουδών τους. Τους εύχομαι ολόθερμα καλές σπουδές.
Κάποιοι υποψήφιοι δεν τα κατάφεραν. Έχασαν μια μάχη. Η ζωή θα έχει πολλές ακόμη μάχες που πρέπει να δώσουν και θα τις κερδίσουν.
Χρειάζεται πίστη στις δυνάμεις μας και προσήλωση στο επόμενο στόχο. Χρειάζεται επιμονή και αισιοδοξία ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας.
Έχετε όλοι σας κάτι που δεν αγοράζεται και δεν ανταλλάσσεται με τίποτα στον Κόσμο: Τα νιάτα σας. Το δυστύχημα είναι ότι δεν σας κληροδοτήθηκε τίποτε άλλο από τις προηγούμενες γενιές.
Η Πατρίδα σας έχει όλους ανάγκη: Να χτίσετε τη νέα Ελλάδα. Να βάλετε γερά και υγιή θεμέλια για το αύριο. Να αντιπαρατεθείτε με το χθες. Να διαγράψετε οριστικά το ένοχο παρελθόν. Να διδάξετε ήθος και ηθική στους επόμενους, αλλά και στους προηγούμενους. Να οικοδομήσετε την Ελλάδα που σας αξίζει και που κάποιοι σας στέρησαν.
Καλή επιτυχία και καλό ταξίδι, για όπου και αν ξεκινήσατε.
“Να εύχεστε να είναι μακρύς ο δρόμος”.
Εξάλλου, σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι.
Το μέλλον σας ανήκει. Η Ελλάδα σας ανήκει»