Στην κυκλοφορία το ροζ βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ!

Στην κυκλοφορία το ροζ βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ!
Σε… σοφή κίνηση για τα μάτια του λαού, προχώρησε το δικαστήριο της Αμερικής που εκδικάζονταν η υπόθεση αντιδικίας μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του πρώην συζύγου της, Οτζάνι Νόα.

Μετά από πολύχρονη δικαστική διαμάχη, ο Νόα, βρίσκοντας το κατάλληλο παραθυράκι του νόμου, μπορεί πλέον να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο τις… τρυφερές στιγμές που έχει στην κάμερα του με την διάσημη σταρ.

Όλος ο κόσμος πια, περιμένει τη στιγμή, που θα κυκλοφορήσει το περίφημο βίντεο, δικαιώματα του οποίου πούλησε ήδη ο πρωταγωνιστής στην σημερινή ερωμένη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει ολόγυμνη στον φακό του Νόα, παίζοντας μαζί του.

Οι πιπεράτες στιγμές, εάν θέλει η πρωταγωνίστρια να μην κυκλοφορήσουν στο διαδύκτιο, θα πρέπει να διαπραγματευτεί μεγάλο μέρος της περιουσίας της με την… αντίζηλο. Στα κουτσομπολίστικα περιοδικά και αλλά και site της Αμερικής, ο τίτλος «της πήρε λεφτά και γκόμενο» δίνει και παίρνει. Αν και αλήθεια είναι πως η Τζένιφερ Λόπεζ, δεν ασχολείται καθόλου με τον πρώην σύζυγο της και τις ερωμένες του…