ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ


Η Σοφία τους έχει βάλει τα γυαλιά πολλές φορές...αξίζει να είναι στην βουλή και τιμά την βουλευτική της έδρα...
Με επιστολή της αποχωρεί από την συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο...

Αξιότιμε  κύριε Πρόεδρε της Βουλής των  Ελλήνων , 

Με βαθιά  συναίσθηση του πολιτικού μου καθήκοντος ως βουλευτής του ελληνικού λαού, αναγκάζομαι να μην συμμετάσχω στη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του Εφαρμοστικού νόμου, καθώς θεωρώ ότι δυστυχώς η Βουλή έχει μετατραπεί....
από σώμα κυρίαρχο, σε σώμα επικυρωτικό.

Τα βουλευόμενα δεν αποτελούν πλέον αντικείμενο δημοκρατικής ζύμωσης, αλλά είναι αποτέλεσμα εκβιαστικών πρακτικών και εκφοβιστικών μεθόδων, με συνέπεια να πλήττεται βαρύτατα και ανεπανόρθωτα η δημοκρατική λειτουργία του κοινοβουλίου, αλλά και να υπονομεύεται η εντολή του λαού μας.

Η αποχώρησή  μου από τη διαδικασία δεν την  καταγγέλλει απλώς ως προσχηματική, αλλά υπογραμμίζει ευθέως ότι το ίδιο το περιεχόμενο του Μεσοπρόθεσμου  είναι εγκληματικό για τον  ελληνικό λαό και την πατρίδα  μας. Είναι ώρα βαριάς ευθύνης  κι ελπίζω η πολιτική συνείδηση ενός εκάστου βουλευτή να υπερβεί εκβιαστικά διλήμματα και κινδυνολογίες. 
Με την  παράκληση η παρούσα να αναγνωσθεί στο Σώμα,
 
 με ιδιαίτερη εκτίμηση,

  Σοφία Σακοράφα

2 σχόλια:

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ,
ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!
ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ
ΜΥΚΟΝΟ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΤΕ!
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!

Ασε ρε Σοφία μην μας το παίζεις αγωνίστρια και τζάμπα μάγκας και καλα "διαφωνώ και δεν μετέχω" Αν το ενοείς αυτά που λές μείνε στη βουλή και καταψήφισε το και όχι "αποχωρώ γιατί είναι μπάς κλάς για μένα" Δηλαδή εμείς που θα την φάμε στα μούτρα το μεσοπρόθεσμο τι είμαστε?
Αστα τα σάπια σου "τα κονομισες πάλι" όπως τότε που ΠΡΟΔΩΣΕΣ το Συνασπισμό. Είπαμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ