ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ5.JPG
Ο κ Γ. Λουλουδάκης, ο κ Νίκος Νικολακόπουλος (όρθιος) και η κ Μίκα
Ιατρίδη σπό την συγκέντρωση στο
Ξενοδοχείο Μαλέας
Μετά την ομιλία του Υπουργού κ Νικιτιάδη ο κ Νικολόπουλος ανέβηκε στο βήμα και με παρέμβαση του χαρακτήρισε την ομιλία του κ Νικιτιάδη προεκλογική! ενώ σχολίασε και σημεία του λόγου του λέγοντας: Έλεος κ Νικιτιάδη και ο Χριστός πολλαπλασίασε τους πέντε άρτους για να χορτάσει τους πιστούς! εσείς προσπαθείτε να μας πείσετε ότι με αυτό το ποσό κάνατε την αποστολή και δεξίωση σε 245 άτομα Έλεος, και συνέχισε, καλά κάνετε προεκλογικό αγώνα γιατί είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα γίνουν εκλογές, όπως είμαι σίγουρος όταν θα πάψετε να είστε υπουργός με τι θα ασχολείστε, γιατί θα χάσετε στις εκλογές, θα ασχοληθείτε με τη διοργάνωση events!!
2.JPG
Ο Νίκος Ιγνατίδης (Πνοή) και ο κ Νίκος Νικολακόπουλος
Ο εκρηκτικός βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ δικαίωσε την φήμη του για την δραστηριότητα του και την μαχητικότητα του, που γνωρίζουμε πολύ καλά από τις αναρτήσεις σε πολλά bloggs.
Ο κ Νικολόπουλος όπως και οι κ Μίκα Ιατρίδη, Παντελής Μαραβέλιας και ο Αναπληρωτής ΓΓ του Οργανωτικού της ΝΔ Γεώργιος Λουλουδάκης, παρευρέθηκαν σε συγκέντρωση που κάλεσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής της ΝΔ Λέρου κ Παναγιώτης Κουμπάρος, για να μιλήσουν στα μέλη και τους φίλους της ΝΔ του νησιού μας.
Λίγο τα σκληρά μέτρα λιτότητας, Λίγο η αισιοδοξία λόγω των δημοσκοπήσεων που δείχνουν τη ΝΔ να προηγείται και λίγο οι προσπάθειες της τοπικής ΄συνετέλεσαν στην επιτυχία της συγκέντρωσης που είχε πολύ ικανοποιητική συμμετοχή από γνωστά στελέχη της παράταξης και αρκετό κόσμο.