Την Δευτέρα έρχεται ο μάνατζερ του Φέισα

Την Δευτέρα έρχεται ο μάνατζερ του Φέισα
Εξελίξεις στην υπόθεση του Λιούμπομιρ Φέισα για τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν την Δευτέρα όταν και θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σέρβου μέσου – και όχι ο ίδιος – προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» και να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παρά το γεγονός ότι ο Τύπος στην Σερβία την Κυριακή ανέφερε – στην πλειονότητα των δημοσιευμάτων του – ότι ο Λιούμπομιρ Φέισα θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός που θα έρθει την Δευτέρα στην χώρας μας θα είναι ο μάνατζερ του παίκτη και όχι ο ίδιος ο 23χρονος Σέρβος μέσος.

Ο 40χρονος Νίκολα Νταμιάνατς που εκπροσωπεί τον Φέισα θα συναντηθεί με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό προκειμένου να φτάσουν σε οριστική και επίσημη συμφωνία για την μεταγραφή. Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον μάνατζερ του στην Ελλάδα άμεσα και ο ίδιος ο παίκτης - ίσως και την ίδια μέρα - ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.