Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ;

Την ώρα που ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνουν μεταγραφές και οι εφημερίδες κάνουν λόγο για...βόμβες που έρχονται από το λιμάνι, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ρίξει την δικιά του "πυρηνική βόμβα" και...να τινάξει την μπάνκα στον αέρα με θεαματική στροφή στα διοικητικά και οικονομικά του ζητήματα.

Όπως λένε πληροφορίες που φτάνουν στο balla.gr, μέσω γνωστού μάνατζερ με σπουδαία καριέρα στη Ευρώπη και τον κόσμο, οι άνθρωποι των "πρασίνων" έχουν στα χέρια τους μυθική πρόταση από Ρώσο μεγιστάνα για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών εδώ και τώρα!

Η διορία που έχουν πάρει στην διοίκηση εκπνέει το απόψε το βράδυ.

Οι πηγές που μας μετέφεραν τις πληροφορίες αυτές, αδυνατούσαν να απαντήσουν στα ερωτήματά μας για τους λόγους που κάποιος μεγιστάνας εκ Ρωσίας θα προτιμούσε να επενδύσει στο απαξιωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, με το διαλυμένο star system και τα μηδενικά, σε σύγκριση με όλα τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έσοδα.

Οι μόνοι λόγοι που κάποιος επιχειρηματίας μεγάλου βεληνεκούς από το εξωτερικό θα προτιμούσε να επενδύσει στην χώρα μας θα ήταν πιθανότατα αν ήθελε να...παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό κι εν συνεχεία να συνδέσει τις υπόλοιπες δραστηριότητές του με την είσοδό του στον Παναθηναϊκό. Κι όταν λέμε υπόλοιπες δραστηριότητές του εννοούμε τις πιθανές αποκρατικοποιήσεις και ό,τι άλλα...ψώνια μπορεί κάνει στην Ελλάδα.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=9641