ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΥΒΡΥΤΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Επέστρεψαν τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού από τον Ορχομενό Βοιωτίας
Ολοκληρώθηκε και η 13η Θερινή Παραδοσιακή Εκδήλωση στον Άγιο Δημήτριο.
Παρουσία εκπροσώπων από την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, του Δήμαρχου Ορχομενού Ξηρογιάννη Κωνσταντίνου και του Αντιπροέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη.
    Κ.Ξηρογιάννη,Χ. Φλωκατούλα Α. Φραντζής.         
Γονείς και κάτοικοι του Αγίου Δημητρίου χειροκρότησαν και φέτος τις επιδόσεις των δικών τους παιδιών στους παραδοσιακούς χορούς ενώ ταυτόχρονα χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα και στα φιλοξενούμε συγκροτήματα, το πασίγνωστο Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πατρών και των Μουσικοχορευτικό και Λαογραφικό Όμιλο Ιτέας «Το χοροστάσι». «Ψυχή» αλλά και διοργανωτής της βραδιάς ήταν ο κ. Χρήστος Φλωκατούλας, Πρόεδρος του Τμήματος Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου που και φέτος διοργάνωσε για 13η φορά, τη Θερινή Παραδοσιακή αυτή Εκδήλωση, σε ένα από τα πιο ζωντανά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ορχομενού!

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φλωκατούλας σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε τα χορευτικά που πήραν μέρος στην εκδήλωση και απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού και της Ιτέας. Την πλακέτα στον Π.Σ. παρέδωσε ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Αγνιάδη. Ο πρόεδρος του Π.Σ. ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και την φιλοξενία, ανταποδίδοντας την πρόσκληση να συμμετέχουν στο 10ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Ορχομενού Κ. Ξηρογιάννης, ο Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας κ. Π. Αγνιάδης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Δημητρίου.
Την εκδήλωση κάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR TV και ο Orchomenos Press