ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ


Tour στα νησιά κάνουν οικογενειακώς η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο! Παρέα με τα τρία τους παιδιά –Νικόλα, Λυδία και Λάμπη-, ζουν ανέμελες, ξένοιαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Αν και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους κάθε χρόνο το περνάνε στο εξοχικό τους στη Δροσιά Εύβοιας, κάποια Σαββατοκύριακα κάνουν αποδράσεις σε κοντινά νησιά με το σκάφος τους.
Την προηγούμενη εβδομάδα, το ζευγάρι επέλεξε τη Σκιάθο. Με το φουσκωτό τους, αποβιβάστηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί, στην παραλία Μεγάλη Άμμος-Φτελιά.

Σύσσωμη η οικογένεια, άπλωσε τις πετσέτες της στην άμμο και τα παιχνίδια πήραν φωτιά, αφού όλοι μαζί απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μάλιστα οι δυο γυναίκες της παρέας (Τατιάνα και Λυδία), δεν παρέλειψαν να κάνουν και την ηλιοθεραπεία τους.
Όσοι είδαν από κοντά την Τατιάνα, εντυπωσιάστηκαν από το καλλίγραμμο και πολύ γυμνασμένο κορμί της. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που παρατήρησαν ότι μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, με την Λυδία όσο μεγαλώνει, ν΄αποκτά το ίδιο στυλ με την παρουσιάστρια.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «Hello», η οικογένεια την καταχάρηκε την εξόρμηση στη Σκιάθο.

Μετά τη θάλασσα, έμειναν οικογενειακώς σε ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ τα βράδια έκαναν βόλτες στο λιμάνι και έτρωγαν στα μαγαζιά της Χώρας.