ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΕΤΧ

Η κυβέρνηση της πράσινης μπαρούφας και παλινωδίας, αφοπλίζει την χώρα και όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις, όλες τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες. Αυτό συμβαίνει και στην Πάτρα, αλλά και στην Αχαΐα, ευρύτερα. Η παύση λειτουργίας του ΚΕΤΧ ως Κέντρου Νεοσυλλέκτων είναι μία ακόμα απόδειξη της πλήρους εγκατάλειψης της περιοχής από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος συν τοις άλλοις, αποδεικνύει και παντελή ασέβεια ως προς τον τόπο των προγόνων του».

Έτσι σχολίασε ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος την πληροφορία που αφορά το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού της Πάτρας, τονίζοντας πως οι ανησυχίες των επαγγελματιών της πόλης, και ειδικά της περιοχής των Συνόρων, είναι απολύτως δικαιολογημένες και κατά πάσα πιθανότητα, σωστές.

«Οι πολίτες της περιοχής οφείλουν να κατανοήσουν πως οι εξελίξεις στο ΚΕΤΧ είναι μόνο ένας κρίκος στην μακριά αλυσίδα της κατάπτωσης, της φτώχειας και της εξαθλίωσης που γνωρίζει η περιοχή μας επί των ημερών της λαίλαπας ΠΑΣΟΚ και πως όσο γρηγορότερα συμβάλλουν στην... αποστράτευσή της, τόσο το καλύτερο για την περιοχή αλλά και για την Ελλάδα» πρόσθεσε ο Αχαιός πολιτικός.