Η ΔΩΡΕΑΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

 Με την ανακοίνωση της υπ.αριθμ184/2011 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δυτικής Αχαίας επιβεβαίωσαμε τις υποψίες μας για το προκλητικό γλέντι με αφορμή την ορκωμοσία του Παναγιωτόπουλου δημάρχου Δυτικής Αχαίας.
Όταν ανέλαβε τα ηνία του δήμου με την νοοτροπία που τον χαρακτηρίζει, ο κ.Παναγιωτόπουλος διοργάνωσε ένα γλέντι στο κοσμικό κέντρο ορίζοντας  στην Κάτω Αχαία προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα σε εποχές ΔΝΤ, ανεργίας και φτώχειας.
Εκατό αρνιά (100) καταναλώθηκαν απο τους χίλιους περίπου προσκεκλημένους, εκτός απο τα υπόλοιπα που παρατέθησαν στο νεόπλουτης νοοτροπίας πανηγύρι.
Στις διάφορες φωνές που ακούστηκαν για την προκλητική εκδήλωση ο κ Δήμαρχος απαντούσε οτι όλα είναι δωρεάν, προσφορά των φίλων του και των ψηφοφόρων του.
Θα μπορούσε κάλλιστα τότε να οργανωθεί μία σεμνή εκδήλωση και τα 100 αρνιά να προσφερθούν σε οικογένειες που στερούνται των βασικών.
Αντί αυτού είχαμε την φαραωνική εκδήλωση.
Τελικά το δωρεάν γλέντι με τις προσφορές και τις χορηγίες το πληρώνουν οι δημότες.
Με την υπ.αριθμ 184/2011 βεβαιώνεται για την πληρωμή του εν λόγω κέντρου το ποσόν των
€ 3.690,00 για τη δαπάνη υποδοχής και εγκατάστασης της νέας Δημοτικής Αρχής, (το εγκατάσταση είναι που μου αρέσει ως όρος!!!)
Φαντάσου νάχε βγεί βουλευτής η να είχε υπουργοποιηθεί ο κ.Παναγιωτόπουλος.
Θα ξέμενε απο ζωικό κεφάλαιο η περιοχή.
Επιμένω:
Γιατί έπρεπε να γίνει αυτή η προκλητική εκδήλωση;
Γιατί το ΔΩΡΕΑΝ κόστισε 5.ΟΟΟ ευρώ;
Πού σφαγιάσθησαν τα 100 αρνιά ;(να τα φάγανε με το τομάρι λίγο δύσκολο)
Τηρήθηκαν οι υγεινομικές διατάξεις;
Το ΦΠΑ αποδόθηκε στο κράτος??
Γιατί η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε την μέρα που σύσσωμη η αντιπολίτευση είχε αποχωρήσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας; (Όλο απορίες έχω)
Η εισαγωγή ήταν η ένδειξη για την συνέχεια της πορείας του κ. Παναγιωτόπουλου στα δημοτικά πράγματα.
Καλά τα γλέντια και οι παραστάσεις αλλά δεν καλύπτουν την ανεπάρκεια που παρατηρούμε, ειδικά στους τομείς της καθημερινοτητάς μας (σκουπίδια,νερό, υπηρεσίες, δημοτικός φωτισμός, οδοστρώματα κλπ).
Έργα και πράξεις χρειαζόμαστε και όχι άλλα δωρεάν γλέντια
Σερεπίσος Ε. Φίλιππος
Υ.Γ Η συνολική δαπάνη είναι 5.000 ευρω, το κοστος του κέντρου ειναι 3.690, τα αλλα ειναι διαφήμιση σε ραδιοφωνιό σταθμό,σιδεράς!!! άνθη κλπ