ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ


Την παραίτηση του από τις θέσεις ως μέλους που κατείχε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Τζουραμάνης στα Διοικητικά Συμβούλια του Πολιτιστικού Οργανισμού Πάτρας και της Κοινωφελής Επιχείρησης- Καρναβάλι Πάτρας. Πιστός στην πάγια τακτική να ομιλεί μόνο όταν γνωρίζει καλά ένα θέμα, δεν μπορεί πλέον να παρίσταται στα Διοικητικά Συμβούλια των οργανισμών που χειρίζονται πολύ σημαντικά θέματα που απαιτούν πολλή και εις βάθος μελέτη, λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεών του. Η σχετική εισήγηση είναι η κάτωθι:


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Υποβάλλω σήμερα την παραίτηση μου από τα Διοικητικά Συμβούλια του Πολιτιστικού Οργανισμού Πάτρας και της Κοινωφελής Επιχείρησης- Καρναβάλι Πάτρας που μέχρι τώρα κατείχα λόγω των πολλών επαγγελματικών μου υποχρεώσεων αλλά και για προσωπικούς εκπαιδευτικούς λόγους.

 Προσπαθώντας να κομίσω μια άλλη αντίληψη περί των κοινών και μια αλλαγή  πολιτικής κουλτούρας επιθυμώ να προσφέρω στα κοινά της πόλης μας ουσιαστικά. Επομένως μη μπορώντας να ανταπεξέλθω όπως θα ήθελα στις υποχρεώσεις μου, ως μέλος των ανωτέρων  Διοικητικών Συμβουλίων, οφείλω να παραιτηθώ ώστε κάποιος άλλος συνάδελφος να συνεισφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο στο Πατρινό Καρναβάλι  όσο και στον Πολιτιστικό Οργανισμό Πάτρας.

Είναι πάγια τακτική μου αν κάτι δεν γνωρίζω σε βάθος να μην ομιλώ. Τα θέματα που έρχονται προς ψήφιση στα εν λόγω Διοικητικά Συμβούλια απαιτούν πολύ μελέτη και χρόνο ( τον οποίο όπως προείπα δεν διαθέτω) και όχι μόνο κάποιον που απλά παρίσταται εκεί μόνο και μόνο να ανεβάζει ή να κατεβάζει το χέρι κατά της ψηφοφορίας ή να λαμβάνει την όποια ελάχιστη αποζημίωση.

Εύχομαι στο νέο συνάδελφο που θα βρεθεί στη θέση των ανωτέρω Διοικητικών Συμβουλίων καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ.Με τιμήΑνδρέας Αχ. Τζουραμάνης
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Πατρέων
Επικεφ. “Πρωτοβουλία Πάτρας”