ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ


Σε μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση οδηγούνται οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και οι αυτοκινητιστές ταξί, οι οποίοι έχουν ήδη αποφασίσει τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους και την ερχόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα...
ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα αστικά λεωφορεία από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και τα τρόλεϊ από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, καθώς οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν νέες κινητοποιήσεις.
Στο μεταξύ, σε 48ωρη απεργία την ερχόμενη εβδομάδα προχωρούν και οι ιδιοκτήτες ταξί, με πιθανότερες ημέρες την Τρίτη και την Τετάρτη. Δεν αποκλείεται, όμως, η απεργία να πραγματοποιηθεί τελικώς την Τετάρτη και την Πέμπτη. Οι ημέρες της απεργίας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, καθώς οι αυτοκινητιστές αναμένουν και τις αποφάσεις των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες. Στο μεταξύ, κανονικά θα εκτελούνται οι πτήσεις αύριο, καθώς κρίθηκε παράνομη από την δικαιοσύνη η 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ύστερα από προσφυγή της διοίκησης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.