ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ AUTODESK


Η σχολή Μηχανικών του Mediterranean College Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα με θέμα τις «Νέες τεχνολογίες της Autodesk. Από το Autocad στο Showcase» την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου (18:00) στις εγκαταστάσεις του Βαλαωρίτου 9.
Την ημερίδα θα παρουσιάσει ο Βασίλης Κορδώνιας, αντιπρόσωπος της Autodesk.
Σύμφωνα με τον κύριο Χρήστο Τσαλίκη, Υποψήφιο Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και Ακαδημαϊκό υπεύθυνο της σχολής Μηχανικών του Mediterranean College, «η παρουσίαση των νέων τεχνολογιών της Autodesk είναι πάντα ένα μεγάλο γεγονός για την κοινότητα των Μηχανικών στην πόλη μας. Είναι μεγάλη μας τιμή που φέτος θα διοργανωθεί στις εγκαταστάσεις μας».
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν, για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, πρωτοποριακές μελέτες από την κεντρική αντιπροσωπεία της Autodesk, ενώ παράλληλα θα γίνει επίδειξη των δυνατοτήτων των νέων προγραμμάτων.
Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
  • Πρώτο μέρος: ΑutoCAD 2012 - Άγνωστες δυνατότητες του AutoCAD.
Θα αναλυθούν εν συντομία τα νέα χαρακτηριστικά και θα δοθεί έμφαση στις προχωρημένες δυνατότητες του προγράμματος όπως 3D σχεδίαση, 3D εκτυπώσεις,  Point Clouds, AutoCAD WS και Mobile λογισμικό (εφαρμογή σε ipad),  αναφορά στο AutoCAD Clouds.
  • Δεύτερο μέρος: Νέες τεχνολογίες & Προγράμματα.
1. Show Case. Η αρχιτεκτονική και μηχανολογική λύση τρισδιάστατου φωτορεαλισμού.
2. Fusion. Η νέα εξελιγμένη μορφή τρισδιάστατης σχεδίασης. 
3. Revit Architecture. Η αρχιτεκτονική λύση της Autodesk.
4. Autodesk Photofly. Μετατροπή φωτογραφιών σε 3D μοντέλα.

Η σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, από το 1977, μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Mediterranean College. The Power of Knowledge.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην ημερίδα, μπορούν να προμηθευθούν δωρεάν προσκλήσεις από τον κ. Νίκο Γεωργιάδη, Mediterranean College Marketing Department, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 ngeorgiadis@medcollege.edu.gr

Info: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr