ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ


Ύστερα από ένα μπάχαλο άνευ προηγουμένου και 56 μέρες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος μάθαμε ποιες θα είναι η ομάδα Α και η ομάδα Β στη φαρσοκωμωδία που λέγεται “πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα”. Η Δόξα Δράμας (ομάδα Α) και ο Λεβαδειακός...
(ομάδα Β) που έπαιξαν προς τα τέλη ...Ιουλίου στα μπαράζ ανόδου και ηττήθηκαν, θα συμπληρώσουν τις δυο κενές θέσεις μετά την απόφαση αποπομπής του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα που πήρε στις 23 Αυγούστου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Κι όλα αυτά ενώ εκκρεμεί η απόφαση στην αίτηση ανάκλησης της απόφασης ΕΕΑ που κατέθεσαν Βόλος και Καβάλα.

Με βάση την απόφαση που πήρε το μεσημέρι του Σαββάτου το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, οι δυ ομάδες θα ξεκινήσουν να παίζουν στο πρωτάθλημα από την 10η αγωνιστική (Δόξα-Πανιώνιος και Ατρόμητος-Λεβαδειακός). Δηλαδή από τις 19 Νοεμβρίου, καθώς μέχρι τότε εκτιμούν στο συνεταιρισμό ότι θα έχει αποφανθεί το Διοικητικό Εφετείο για Βόλο και Καβάλα, ενώ λογικά θα έχουν τελεσιδικήσει και οι προσφυγές που αναμένεται να καταθέσουν Λάρισα και Πανσερραϊκός.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας παρευρέθηκε και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του με τον ορισμό των δυο ομάδων στη Σούπερ Λίγκα πριν αποφανθεί το Διοικητικό Εφετείο.