ΦΡΕΝΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


H Nέα Δημοκρατία δεν επιθυμεί την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, δήλωσε τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην εκτελεστική γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας. "Τα σενάρια κυβέρνησης...
εθνικής ενότητας δεν μας απασχολούν", δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς επαναλαμβάνοντας ότι η ΝΔ θέλει εκλογές και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.
Ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας "πως δεν ψάχνουν για συγκυβέρνηση αλλά για συνενόχους". "Δεν είμαστε εμείς ίδιοι με εκείνους. Αυτοί φεύγουν, εμείς ερχόμαστε", τόνισε χαρακτηριστικά.
"Ακούμε τώρα ότι σχεδιάζουν να εκτονώσουν τη λαϊκή κατακραυγή με δημοψήφισμα. Τους προειδοποιώ να μη το κάνουν. Δεν θα εκτονώσουν το λαό. Θα τον εξοργίσουν ακόμα περισσότερο. Ακούμε επίσης, ότι σχεδιάζουν εκβιαστικές ψηφοφορίες στη Βουλή με 180 ψήφους.Τους προειδοποιώ κι αυτό να μη το κάνουν. Γιατί εμείς ό,τι συμφωνούμε το ψηφίζουμε από μόνοι μας, χωρίς κανένα εκβιασμό" σημείωσε κατά την ομιλία του ο κ. Σαμαράς.