Αυτές είναι οι Ομάδες ''Α και Β''

Το μεγάλο ερώτημα του ελληνικού ποδοσφαίρου απαντήθηκε! Η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός είναι η «Ομάδα Α» και η «Ομάδα Β», αντίστοιχα, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας που συνεδρίασε σήμερα.

Αυτές οι δύο ομάδες πρόκειται να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μετά από τις καταδικαστικές αποφάσεις σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα για τη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

Όπως αποφασίσθηκε οι Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα από την 10η αγωνιστική στις 19 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε εκτιμάται ότι θα έχει αποφανθεί το Διοικητικό Εφετείο για τις εφέσεις των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, αλλά και να τελεσιδικήσουν οι προσφυγές που αναμένεται να καταθέσουν οι Λάρισα και Πανσεραϊκός. Μάλιστα, πριν την έναρξη των διαδικασιών ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Βόλου, κατέθεσε παράσταση για τις εκκρεμοδικίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες 7 ομάδες ψήφισαν υπέρ των Λεβαδειακού και Δόξας. Αντίθετα, δύο ομάδες, οι ΑΕΚ και Άρης, ψήφισαν τις δύο θέσεις στο πρωτάθλημα να τις καλύψουν οι Λάρισα και Πανσερραϊκός. Τέλος δύο ομάδες, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος ψήφισαν "λευκό".